Τα Galaxy S23, S23 Plus και S23 Ultra αποτελούν τις τελευταίες και πιο πρόσφατες hot συσκευές της αγοράς αυτή τη στιγμή και μέρα με την ημέρα αποκαλύπτονται περισσότερα στοιχεία. Μια σημαντική στροφή στη μέχρι σήμερα τακτική της Samsung είναι και η χρήση των Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy επεξεργαστών, τα πιο γρήγορα Snapdragon chipsets μέχρι σήμερα στην αγορά.

s23 ultra 1

Με αρκετά μεγαλύτερο πλέον σύστημα ψύξης, και τα τρία νέα Galaxy smartphones θα μπορούν να κρατήσουν τη θερμοκρασία τους σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με τους προκατόχους, οι οποίοι σε κάποιες περιπτώσεις είχαν προβλήματα υπερθέρμανσης με τον Exynos 2200 και τον Snapdragon 8 Gen 1.

Στα πλαίσια μιας γρήγορης υπενθύμισης, σε αντίθεση με την απλή έκδοση των Snapdragon 8 Gen 2, αυτή που συναντάμε στη σειρά S23 series έχει υψηλότερες συχνότητες, που τουλάχιστον θεωρητικά θα του δώσει προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού.

Ο Ice Universe δημοσίευσε πριν από λίγες ένα GIF που αποκαλύπτει πόσο μεγαλύτερο είναι το νέο σύστημα ψύξης. Δεδομένης της σημαντικά μεγαλύτερης επεξεργαστικής ισχύς, το νέο σύστημα θα είναι από τα πιο απαραίτητα για την ορθή λειτουργία του τηλεφώνου.  Κάντε κλικ στο βίντεο για να δείτε το συγκριτικό με τα Galaxy S22.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.