Η Samsung μόλις ανακοίνωσε τη νέα της σειρά Galaxy S23 συσκευών. Και αν και τα Galaxy S23 και S23+ όπως και το S23 Ultra είναι σχεδόν όμοια με τους προκατόχους, είναι σημαντικά καλύτερα. Για παράδειγμα, το S23 Ultra έρχεται με κύρια κάμερα των 200MP, η οποία θα λαμβάνει σημαντικά καλύτερες φωτογραφίες σε σχέση με την 108MP του S22 Ultra, ενώ η μεγαλύτερη αναβάθμιση είναι στον επεξεργαστή.

s23 ultra 1

Όλα τα Galaxy S23 έρχονται με τον νέο napdragon 8 Gen 2 for Galaxy, μια υπερχρονισμένη έκδοση του απλού Snapdragon, που σύμφωνα με την Qualcomm είναι ο πιο γρήγορος Snapdragon όσο ποτέ άλλοτε σύμφωνα με την εταιρεία. Πόσο καλύτερος είναι ο Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy σε σύγκριση με την κανονική έκδοση; Ας δούμε τι αναφέρει η Qualcoom. Πιο συγκεκριμένα, ο νέος Snapdragon 8 Gen 2 των Galaxy καταναλώνει μικρότερα ποσά ενέργειας σε σχέση με την απλή έκδοση, ενώ διαθέτει αναβαθμισμένους πυρήνες CPU και GPU. Οι χρονισμοί φαίνονται στην εικόνα του phonearena.com από κάτω.

ssnapdragon 8 gen 2 for galaxy

Εν ολίγοις, το Galaxy S23 φαντάζει ως ένα πολύ δυνατό επιτέλους smartphone, το οποίο θα δείξει πραγματικά τα δόντια του κατά τη διάρκεια του mobile gaming. Χάρη στην αναβαθμισμένη GPU, το chipset υποστηρίζει real-time hardware-accelerated ray tracing,  μια λειτουργία που βελτιώνει την ποιότητα του φωτός εντός των παιχνιδιών και τις σκιές σε υποστηριζόμενα παιχνίδια όπως το Wreckfest.

Η νέα οικογένεια της Samsung έρχεται επίσης έρχεται και με έναν  Snapdragon Game Post Processing Accelerator,  οποίος υπόσχεται να βελτιώσει τις επιδόσεις των παιχνιδιών.

Εκτός όμως από την αναβαθμισμένη εμπειρία παιχνιδιών, ο Snapdragon 8 Gen 2 των Galaxy βελτιώνει αισθητά την κάμερα. Πρόκειται στην ουσία για το πρώτο στον κόσμο smartphone που περιλαμβάνει τον Cognitive Image Signal Processor που επιτρέπει semantic segmentation σε πραγματικό χρόνο. Πρόκειται για μια τεχνολογία που επιτρέπει στην κάμερα της συσκευής να αναγνωρίζει μεμονωμένα στοιχεία εντός του frame και να τα βελτιώνει, ενώ εσύ χρησιμοποιείς την κάμερα. Τέλος, περιλαμβάνει τα Snapdragon X70 5G Modem-RF System και Qualcomm 5G AI Processor, που χρησιμοποιούν την AI για πιο γρήγορη και αξιόπιστη 5G συνδεσιμότητα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.