Τα smartphones αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινής μας ζωής και περνάμε μεγάλα χρονικά διαστήματα μαζί τους. Η παράμετρος που χρησιμοποιείται για την μέτρηση των εκπομπών ακτινοβολίας είναι το SAR, που αντιπροσωπεύει την ποσότητα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που απορροφάται από το σώμα.

Μέσω του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Γραφείου Προστασίας έναντι της ακτινοβολίας, ο χρήστης μπορεί να δει τις τιμές SAR για κάθε smartphone αναλυτικά. Αξιοποιώντας τα φίλτρα και με τη βοήθεια της λειτουργίας μετάφρασης του Chrome μπορείς να δεις τις διάφορες τιμές SAR για πλήθος smartphone συσκευών.

Μπορείς να επιλέξεις από την αριστερή πλευρά τον κατασκευαστή που σε ενδιαφέρει ή μπορείς ακόμη να βάλεις και τον αριθμό μοντέλου του smartphone σου στην αναζήτηση για να σου επιστρέψει τα απαραίτητα αποτελέσματα. Την ιστοσελίδα την βρίσκεις εδώ.

Τσουνάμι ακυρώσεων συνδρομών στο Netflix

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.