Μόλις πριν από μερικές ημέρες το Netflix έβαλε τέλος στο password sharing στην Αμερική. Εν ολίγοις, αυτό που θέλει είναι κάθε λογαριασμός να αποτελείται από ένα νοικοκυριό και αν κάποιος μένει σε άλλον χώρο να έχει τον δικό του λογαριασμό ή να πληρώνει κάποιος άλλος λογαριασμός για αυτόν. Δεν μπορείς πλέον αν μένεις στις ΗΠΑ να μοιραστείς τον κωδικό σου.

Όπως παρατηρεί το BGR στα social media είναι αρκετά δημοφιλές τελευταία το #CancelNetflix hashtag,. Όχι όμως ότι το τέλος του password sharing είναι ο μόνος λόγος της αύξησης των ακυρώσεων, καθώς αναφέρονται και άλλες αιτίες από πρώην συνδρομητές, όπως η ποιότητα του πρωτότυπου περιεχομένου του Netflix και οι ακυρώσεις πρωτότυπων σειρών.

Το Netflix έχει συνειδητοποιήσει ότι ορισμένες ακυρώσεις λογαριασμών θα υπάρξουν ως αντίδραση στα νέα μέτρα, ωστόσο ελπίζει ότι τα έσοδα που θα χαθούν από τις αλλαγές θα αντισταθμιστούν από εκείνους τους χρήστες που θα είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για τον δικό τους λογαριασμού. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν αναιρεί το γεγονός ότι κάποιοι μακροχρόνιοι συνδρομητές λένε αντίο στην υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.