Η Samsung παρουσίασε τη σειρά Galaxy S22 με την πιο πρόσφατη έκδοση του Android skin της, δηλαδή το One UI 4.1. Φυσικά, οι χρήστες των Galaxy S21 αναρωτιούνται πότε οι συσκευές τους θα λάβουν το ενημερωμένο λογισμικό. Φαίνεται ότι η αναμονή δεν θα κρατήσει πολύ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κοινοποίησε ένας tipster και το Piunikaweb, το One UI 4.1 για τη σειρά Galaxy S21 θα μπορούσε να είναι προ των πυλών. Ένας εκπρόσωπος της Verizon φέρεται να επιβεβαίωσε ότι το λογισμικό θα κυκλοφορήσει από το τέλος αυτού του μήνα έως τις αρχές Μαρτίου.

Ωστόσο, φαίνεται ότι το Galaxy S21 Ultra θα είναι η μόνη συσκευή που θα λάβει την ενημέρωση αυτή τη χρονική περίοδο. Η υποστήριξη της Verizon δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει το χρονοδιάγραμμα διαθεσιμότητας για το βασικό S21 και το S21 Plus.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το One UI 3.1 κυκλοφόρησε για τη σειρά Galaxy S20 περίπου δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της σειράς Galaxy S21. Έτσι, είναι περισσότερο από πιθανό τα Galaxy S21 να λάβουν τη νεότερη έκδοση του One UI τις επόμενες ημέρες.

Το One UI 4.1 βασίζεται στο Android 12 και φέρνει μια σειρά από βελτιστοποιήσεις σε σχέση με το One UI 4.0. Προσθέτει επίσης ορισμένες εύχρηστες νέες λειτουργίες, όπως τη δυνατότητα να επιλέξετε πόση εικονική RAM θέλετε, ένα έξυπνο ημερολόγιο για αυτόματη λήψη ημερομηνιών από εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, βελτιώσεις στο Samsung Pay, Smart Widgets, και άλλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.