Η Samsung ίσως κυκλοφορήσει μία νέα έκδοση του Galaxy S21 FE, και ας ετοιμάζεται ενδεχομένως να διακόψει τη σειρά μιας και κυκλοφόρησε ακόμα μία αναφορά ότι δεν υπάρχει Samsung Galaxy S22 FE, η οποία έχει μία σημαντική διαφορά από το τωρινό μοντέλο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε χαμηλότερη τιμή.

Το Galaxy S21 FE είναι η οικονομική έκδοση του Galaxy S21 της Samsung και σύμφωνα με αναφορές η εταιρεία θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μία νέα έκδοση με διαφορετικό SoC. Εκτός από τον επεξεργαστή, οι αναφορές λένε ότι όλα τα άλλα χαρακτηριστικά θα παραμείνουν ίδια.

Η νέα έκδοση θα υποστηρίζει 5G και σε αντίθεση με όσα έλεγαν κάποιες αναφορές δεν θα έχει τον Snapdragon 720G, καθώς το SoC υποστηρίζει μόνο LTE. Επιπλέον, αποκλείεται το ενδεχόμενο χρήσης του Snapdragon 888, αν και μπορεί η εταιρεία να προχωρήσει σε κίνηση έκπληξη και να χρησιμοποιήσει τον Snapdragon 8 Gen 1.

Σε κάθε περίπτωση, και άσχετα με την κυκλοφορία του ανανεωμένου Galaxy S21 FE, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία δεν θα κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S22 FE, τουλάχιστον όχι φέτος. Ο Yogesh Brar ανέφερε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι η εταιρεία δουλεύει σε αυτό το μοντέλο.

Τέλος, ο ίδιος είπε ότι δεν έχει ιδέα γιατί έχουν υπάρξει αναφορές ότι το μοντέλο είναι υπό ανάπτυξη και ότι μάλιστα η κατασκευάστρια δοκιμάζει σε αυτό τον Dimensity 9000 της MediaTek αντί για κάποιο δικό της επεξεργαστή η SoC της Qualcomm.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.