Η κυκλοφορία των πολυαναμενόμενων χαρακτηριστικών Galaxy AI της Samsung μαζί με την ενημέρωση One UI 6.1 για τη σειρά Galaxy S23 έχει αντιμετωπιστεί με ανάμεικτες αντιδράσεις από τους χρήστες. Παρά το γεγονός ότι έφερε βελτιώσεις, η ενημέρωση προκάλεσε εκτεταμένα προβλήματα, κυρίως με τη λειτουργία του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων σε διάφορα μοντέλα S23.

Οι χρήστες έχουν καταφύγει σε πλατφόρμες όπως το reddit για να εκφράσουν την απογοήτευσή τους για τις καθυστερήσεις και τις ασυνέπειες στην απόκριση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, με ορισμένους να πρέπει να καταφύγουν στο πάτημα του αισθητήρα πολλές φορές για να ξεκλειδώσουν τα τηλέφωνά τους. Το πρόβλημα αυτό φαίνεται να περιορίζεται προς το παρόν στη σειρά Galaxy S23, υποδεικνύοντας ένα πιθανό σφάλμα λογισμικού που η Samsung πιθανότατα θα αντιμετωπίσει σε μελλοντικές ενημερώσεις.

Εκτός από τα προβλήματα με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, οι αναφορές δείχνουν ότι η ενημέρωση One UI 6.1 ενδέχεται να επηρεάζει την απόδοση φόρτισης ορισμένων συσκευών Samsung Galaxy. Οι χρήστες έχουν παρατηρήσει βραδύτερους ρυθμούς φόρτισης και αυξημένες θερμοκρασίες της συσκευής μετά την ενημέρωση. Ενώ ορισμένες συσκευές εξακολουθούν να διαχειρίζονται σχετικά αξιοπρεπείς ταχύτητες φόρτισης, υπάρχει αξιοσημείωτη πτώση σε σύγκριση με τα προηγούμενα επίπεδα απόδοσης.

Επιπλέον, οι χρήστες παρατήρησαν ότι οι συσκευές τους λειτουργούν σε υψηλότερες θερμοκρασίες από το συνηθισμένο, ενδεχομένως λόγω του πρόσθετου φορτίου που ασκείται στη CPU από τις νέες λειτουργίες Galaxy AI. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες αναφέρουν υπερθέρμανση ακόμη και κατά τη διάρκεια περιόδων αδράνειας, γεγονός που υποδηλώνει υποκείμενα ζητήματα στην ενημέρωση. Τέλος, προβλήματα εντοπίζονται και στη σύνδεση με τα δίκτυα κινητής.

Καθώς οι χρήστες περιμένουν διορθώσεις για αυτά τα ζητήματα, η Samsung πιθανότατα θα εργάζεται επιμελώς για να επιλύσει αυτές τις προκλήσεις λογισμικού και να εξασφαλίσει μια πιο ομαλή εμπειρία χρήσης για τους κατόχους της σειράς Galaxy S23, και άλλων flagship συσκευών της, με το One UI 6.1 και τα Galaxy AI χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Επιβεβαιώνω ότι στο δικό μου Samsung S23 Ultra μετά την ενημέρωση η μπαταρία αδειάζει πολύ πιο γρήγορα και φορτίζει πολύ πιο αργά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.