Τα Samsung Galaxy S21, S22, S23, και S24 series λαμβάνουν το update Απριλίου, ενώ οι νεότερες σειρές, όπως τα S23, παίρνουν και το One UI 6.1. Δυστυχώς, αυτό δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά, τουλάχιστον όσον αφορά συσκευές που έχουμε στα χέρια μας, καθώς και συσκευές κοντινών προσώπων.

Μετά την αναβάθμιση στο update Απριλίου παρατηρείται σημαντικό πρόβλημα σήματος στα Samsung Galaxy S2x. Συγκεκριμένα, οι συσκευές δεν έχουν καθόλου σήμα σε εσωτερικούς χώρους, όπου πριν είχαν μέτριο έως εξαιρετικό σήμα, ανάλογα την εταιρεία σύνδεσης.

Οι συσκευές που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι επηρεάζονται είναι τα Samsung Galaxy S21, S21 Ultra, S22+, S23 Ultra, και όλα τα μοντέλα της σειράς Galaxy S24. Δυστυχώς, δεν φάνηκε να λειτουργεί καμία γνωστή λύση, οπότε μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε κάποιο fix με patch update.

Αναλυτικά, δοκιμάσαμε να κάνουμε εκκαθάριση της cache και των δεδομένων της εφαρμογής παρόχου, προχωρήσαμε σε επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύων κινητής, κάναμε εκκαθάριση του cache partition. Όλα αυτά τα κάναμε σε όλες τις συσκευές και καμία δεν παρουσίασε βελτίωση.

Σε δύο από αυτές τις συσκευές, το Samsung Galaxy S21 Ultra και το S24 Ultra πραγματοποιήσαμε ακόμα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, μήπως και το update δεν “κούμπωσε” καλά. Όμως, ούτε αυτό βοήθησε. Συμπέρασμα, αν αντιμετωπίζεται αυτό το πρόβλημα, απλά θα πρέπει να περιμένετε…

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι από την αρχή του έτους έχουν αρχίσει να εμφανίζονται όλο και περισσότερες αναφορές στα φόρουμ της Samsung και άλλα σημεία του διαδικτύου σχετικά με προβλήματα σήματος σε πολλά μοντέλα Galaxy S. Ελπίζουμε ότι η εταιρεία αναζητά ενεργά λύση και θα κυκλοφορήσει σύντομα το fix.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μετά την αναβάθμιση Απριλίου έχω συχνά Ε η και καθόλου σήμα ενώ πριν είχα κανονικά σημα

  2. Σε S20 που έκανα σήμερα update παρουσίασε αμέσως πρόβλημα τόσο στην λήψη όσο και το tethering. Εργάζομαι ακριβώς στις ίδιες συνθήκες εδώ και μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι που έκανα επανεκκίνηση το τηλέφωνο και προχώρησε αυτόματα στην εγκατάσταση. 🙁

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.