Η Apple έχει ξεκινήσει έρευνα γύρω από νέο πρόβλημα που εμφανίστηκε σε συσκευές της. Αυτή τη φορά έχει να κάνει με τις οθόνες των Apple Watch Series 9 και Ultra 2. Αυτό φαίνεται από ένα εσωτερικό memo που μοιράστηκε η εταιρία σήμερα, με τα εξουσιοδωτιμένα σερβις της.

Το πρόβλημα βρίσκεται στις οθόνες, που παρουσιάζουν flickering με αυξομειώσεις στην φωτεινότητα, όταν είναι ενεργοποιημένη η Always On Display.

Στο memo δεν αναφέρονται τα Apple Watches που επιρρεάζονται, όμως το πρόβλημα φαίνετια να υπάρχει κυρίως στα Apple Watch Series 9 και στο Apple Watch Ultra 2, που μόλις κυκλοφόρησαν.

Apple Watch Ultra 2 Launch

Χρήστες έχουν αναφέρει το πρόβλημα στα forums υποστήριξης της Apple, στο Mac Rumors και στο Reddit και από την στιγμή που η εταιρία ενημερώνει τα επίσημα επισκευαστικά κέντρα για αυτό, πάει να πει πως είναι εν γνώση της και πως αναγνωρίζει το πρόβλημα. Το πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει σε όλες τις εκδόσεις του WatchOS 10.

Το πρόβλημα με τις οθόνες των iPhone 15 θα λυθεί με το iOS 17.1

Σύμφωνα με το memo, τα επισκευαστικά κέντρα δεν πρέπει να επιδιορθώσουν το πρόβλημα, συμβουλεύοντας να πουν στο κοινό να κρατήσει τα ρολόγια του ενημερωμένα στην τελευταία έκδοση του Watch OS. Αυτό σημαίνει πως θα έρθει software update που θα διορθώνει το πρόβλημα. Την επόμενη βδομάδα θα κυκλοφορήσει το Watch OS 10.1, που ελπίζουμε πως θα λύσει τα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.