Η σειρά iPhone 16 αναμένεται να εξοπλιστεί με Stacked Camera Sensor Design λίγο μετά την αντίστοιχη υιοθέτηση φέτος από τα iPhone 15 σύμφωνα με τον Ming Chi Kuo. Τα φετινά low end iPhone 15 και iPhone 15 Plus αναμένεται να εξοπλιστούν με μια 48MP κάμερα στο πίσω μέρος stacked CMOS image sensor (CIS) για την λήψη περισσότερου φωτός.

Προβλήματα στη παραγωγή εμποδίζουν την εταιρεία να το φέρει σε όλα τα iPhone 15 μοντέλα. Η Apple έχει ήδη πιάσει τις περισσότερες παραγγελίες της Sony. Σύμφωνα με τον Kuo, με τις περιορισμένες δυνατότητες παραγωγής της Sony, θα επωφεληθεί ένας άλλος προμηθευτής η Semi.

Οι φήμες θέλουν την 48MP wide angle κάμερα των iPhone 16 Pro Max να διαθέτει υβριδικό φακό οχτώ στοιχείων, με δυο στοιχεία γυαλιού και έξι πλαστικού, όπως και με βελτιώσεις στους telephoto και ultra wide φακούς.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.