Τα νέα MacBook Pro της Apple είναι εξοπλισμένα με τα εξαιρετικά αποδοτικά chip M1 Pro και M1 Max, πράγμα που σημαίνει βελτιώσεις τόσο στην απόδοση όσο και στην αποδοτικότητα. Τα νέα μηχανήματα έχουν πολύ βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε σύγκριση με τα Intel-powered προηγούμενης γενιάς.

Το MacBook Pro 14 ιντσών με M1 Pro/Max προσφέρει έως και 17 ώρες αναπαραγωγής ταινιών με την εφαρμογή Apple TV και έως και 11 ώρες περιήγησης στον ιστό με ασύρματη σύνδεση. Το προηγούμενο μοντέλο της Intel για το 2020 προσέφερε 10 ώρες αναπαραγωγής ταινιών και 10 ώρες περιήγησης στον ιστό με ασύρματη σύνδεση.

Η απόδοση των M1 Pro/Max είναι ισοδύναμη με την απόδοση του M1, αλλά διαφέρει αρκετά στην αυτονομία για περιήγηση στον ιστό με ασύρματη σύνδεση. Ο M1 στα MacBook Pro και MacBook Air προσφέρει 20 ώρες αναπαραγωγής ταινιών και έως και 17 ώρες περιήγησης στον ιστό με ασύρματη σύνδεση.

Το MacBook Pro 16 ιντσών έχει πολύ πιο εντυπωσιακές επιδόσεις από το προηγούμενης γενιάς Intel μοντέλο. Προσφέρει έως και 21 ώρες αναπαραγωγής ταινιών και 14 ώρες περιήγησης στον ιστό με ασύρματη σύνδεση. Το Intel 16 ιντσών προσέφερε 11 ώρες αναπαραγωγής ταινιών και 11 ώρες περιήγησης στον ιστό με ασύρματη σύνδεση.

Σύμφωνα με την Apple, το MacBook Pro 14 ιντσών είναι εξοπλισμένο με 70 watt-hour μπαταρία ιόντων λιθίου πολυμερούς, ενώ το μοντέλο 16 ιντσών περιλαμβάνει 100 watt-hour μπαταρία. Το MacBook Pro 16 ιντσών χρησιμοποιεί προσαρμογέα ισχύος 140W, ενώ το μοντέλο 14 ιντσών χρησιμοποιεί προσαρμογέα ισχύος 67W στην έκδοση των 8 πυρήνων και προσαρμογέα ισχύος 96W στην έκδοση των 10 πυρήνων. Και τα δύο μοντέλα μπορούν να φορτίσουν μέσω Thunderbolt ή MagSafe.

Τα μοντέλα 10 πυρήνων MacBook Pro 14 και 16 ιντσών μπορούν να φορτιστούν από το μηδέν στο 50 τοις εκατό μέσα σε 30 λεπτά μέσω μιας νέας δυνατότητας γρήγορης φόρτισης. Το μοντέλο 14 ιντσών μπορεί να φορτίσει γρήγορα μέσω Thunderbolt ή MagSafe, ενώ το μοντέλο 16 ιντσών χρειάζεται τη σύνδεση MagSafe για γρήγορη φόρτιση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.