Η Samsung Display ανακοίνωσε ένα νέο προϊόν το οποίο ονομάζει Flex Hybrid OLED και πρόκειται για ένα panel που μπορεί να κάνει fold και slide και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικά smartphones, tablets, και laptops.

Το panel μπορεί να έχει το μέγεθος smartphone. Ξεδιπλώνει από τη μία μεριά και κάνει slide από την άλλη για να μετατραπεί σε μία οθόνη 10 ιντσών με αναλογία 4:3 και ένα ακόμα μεγαλύτερο panel 12.4 ιντσών με αναλογία 16:10.

Τόσο το Flex Hybrid OLED, όσο και δύο ακόμα slidable panels εμφανίστηκαν σε demo στη CES 2023 που λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες. Τα άλλα δύο είναι το Flex Slidable Solo και το Flex Slidable Duet.

Όπως μαρτυρούν τα ονόματα τους, το πρώτο κάνει slide από τη μία μεριά και το άλλο μπορεί να ανοίγει και από τις δύο μεριές. Οι διαστάσεις τους φτάνουν τις 14 και τις 17.3 ίντσες αντίστοιχα.

Όλα τα panel της Samsung, το Flex Hybrid OLED, το Flex Slidable Solo, και το Flex Slidable Duet, είναι ευαίσθητα στην αφή και θα βοηθήσουν τους κατασκευαστές smartphone να επαναπροσδιορίσουν αυτές τις συσκευές.

Το SamMobile βρίσκεται στη CES 2023 και μπόρεσε να πάρει στα χέρια του το νέο υβρίδιο panel της Samsung. Αν και πρόκειται για μία μεγαλύτερη έκδοση, μπορούμε να δούμε τις απεριόριστες δυνατότητες που παρέχει αυτή η υλοποίηση.

https://twitter.com/SamMobiles/status/1610738005131526162

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.