Χαμός γίνεται από τα leaks για τα Xiaomi 12. Αναμενόμενο γιατί η σειρά θα έχει έναν σκασμό μοντέλα – πάλι. Έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες που αφορούν τα χαρακτηριστικά και το design αρκετά από τα μοντέλα.

Σήμερα έχουμε στα χέρια μας πληροφορίες για τον σχεδιασμό του module που θα έχει το βασικό μοντέλο και δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερη σχέση με όσα έχουμε δει. Σύμφωνα με τον γνωστό leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύο Weibo, Digital Chat Station, είπε ότι το βασικό 12αρι θα έχει ίδια διάταξη στο module με το Redmi K30s.

Ο leaker αναφέρει επίσης ότι θα έχει μία υπερμεγέθη ultra wide-angle και macro φακό. Ωστόσο δεν αποκαλύπτει καμία πληροφορία για τις υπόλοιπες κάμερες του module του Xiaomi 12, αν και αφήνει να εννοηθεί ότι θα είναι τρεις ή τέσσερις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.