Έχουμε ήδη αναφερθεί στην ημερομηνία παρουσίασης του Xiaomi 12, αλλά τώρα έχουμε επιβεβαίωση από μία ακόμα πηγή – για όσους δεν έχουν πιστέψει ακόμη στο ότι ξέρουμε τι λέμε, τουλάχιστον όταν αυτό αφορά την τεχνολογία.

Όπως είχαμε αναφέρει, το επόμενο βασικό μοντέλο της flagship σειράς της Xiaomi θα κυκλοφορήσει πριν το τέλος του 2021 ή τουλάχιστον θα ανακοινωθεί λίγο μετά την παρουσίαση του Snapdragon 898, για να είναι το πρώτο smartphone με το νέο high-end SoC.

Την ίδια ακριβώς πληροφορία δίνει και ο γνωστός leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύο Weibo, Digital Chat Station, που αναφέρει ότι το Xiaomi 12 θα είναι διαθέσιμο τον επόμενο μήνα – τον Δεκέμβριο. Ο leaker αναφέρει ότι το smartphone θα έχει τον νεότερο επεξεργαστή της Qualcomm, εντυπωσιακή οθόνη και αντίστοιχη κύρια κάμερα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.