Εντελώς δωρεάν Cosmote TV και πιο συγκεκριμένα το Entertainment Pack δίνει η Cosmote σε μια προσφορά η οποία συνεχίζει για όλους τους συνδρομητές What’s UP.

Συγκεκριμένα, αν ο χρήστης επιλέξει να ενεργοποιήσει το Cosmote What’s Up DIY και συγκεκριμένα το ακριβότερο πακέτο θα πάρει δώρο το Entertainment Pack της Cosmote TV για 1 μήνα.

Γιατί η NASA θέλει τον αστεροειδή των $10,000,000,000,000,000,000

Συγκεκριμένα απαιτείται να ενεργοποιήσεις το πακέτο με τα 7GB και τα 400 λεπτά ομιλίας και 100SMS που κοστίζει 13.50 ολόκληρα ευρώ πράγμα που δεν αξίζει, καθώς είναι πανάκριβο σε σχέση με τις παροχές του πακέτου που δίνει απεριόριστες κλήσεις.

Η προσφορά ισχύει για ενεργοποιήσεις μέχρι 15/7. Μόλις ενεργοποιήσεις το πακέτο θα λάβεις οδηγίες για το δωρεάν Cosmote TV. Η ενεργοποίηση του What’s UP DIY γίνεται μέσω της εφαρμογής του What’s UP.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.