Αν αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι στο What’s UP της Cosmote και θέλεις να ψάξεις μια εναλλακτική λύση η οποία να μην σε δεσμεύει με συμβόλαιο, τότε ίσως θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στο Csomote Neo και την εξαιρετική προσφορά που έχει. Συγκεκριμένα σου δίνει αρχικά για μετατροπές σε Cosmote Neo 2 μήνες απεριόριστα data.

Η Revolut λανσάρει τα Ευέλικτα Κεφάλαια στην Ελληνική αγορά

Η προσφορά είναι διαθέσιμη σε νέες ενεργοποιήσεις COSMOTE Neo που θα γίνουν στο διάστημα έως και 31/08/2024. Τα GB αποδίδονται αυτόματα μέχρι και 2 ημέρες από την ημέρα ενεργοποίησης. Η προσφορά ισχύει για 62 ημέρες από την ημέρα απόδοσής της, για χρήση αποκλειστικά εντός Ελλάδος. Σε περίπτωση που το COSMOTE Neo πλάνο τεθεί σε παύση (κατόπιν αιτήματος ή αδυναμίας πληρωμής) η προσφορά χάνεται και δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί εκ νέου.

Παράλληλα, για μετατροπή αριθμού What’s Up σε Cosmote Neo ισχύει προσφορά η οποία σου προσφέρει απεριόριστη ομιλία, SMS και 7GB internet με μόλις 16 ευρώ κάθε μήνα, που μπορείς να τα κάνεις 14GB με κάρτα Payzy. Δηλαδή να πληρώνεις το Cosmote Neo με κάρτα Payzy. Αν δεν έχεις Payzy κάνεις εγγραφή εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.