Η Cosmote, η Vodafone και η NOVA – Wind, δια μέσου της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας, απέστειλαν επιστολή στην Ελληνική Κυβέρνηση, με την οποία ζητούν την παράταση της αναστολής του τέλους συνδρομητικής τηλεόρασης μέχρι το 2023.

Πρόκειται για το τέλος με το οποίο επιβαρύνονται οι συνδρομητές, ύψους 10% επί του συνολικού μηνιαίου λογαριασμού κάθε συνδρομής.  Υπενθυμίζουμε, ότι αυτό έχει ανασταλεί ως τις 30 Ιουνίου του 2022 και πλέον η Ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να πάρει μια απόφαση για το αν θα συνεχίσει η αναστολή του τέλους ή όχι.

Πάντως, όπως έχουμε ξαναγράψει, στη περίπτωση που αποφασιστεί τελικά η επιβολή του, οι πάροχοι ζητούν να εφαρμοστεί και στο Netflix και σε παρόμοιες πλατφόρμες, καθώς όπως επισημαίνουν, αυτές έχουν ασυλία από τις φορολογικές επιβαρύνσεις της χώρας μας.

Ηλεκτρονική επίλυση διαφορών στη Vodafone : Η επίσημη ανακοίνωση

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όταν έχετε ψηφίσει όλα τα σκουπίδια τόσα χρόνια που πλέον με τα μνημόνια οι 300 είναι υπάλληλοι της τρόικας ότι τους λένε θα κάνουν και εδώ στην Ελλάδα μας θέλουν “τελειωμένους” σε όλα γιατί αυτή την χώρα την ΜΙΣΟΥΝ αποδεδειγμένα αιώνες……….. Μας γέμισαν αλλοεθνείς κατέστρεψαν τη θρησκεία έχουν κάνει τη νεολαία ανήθικη με πρότυπα κάτι τραπερς ταπερς και σεξουαλική διαπαιδαγώγηση από νήπιο και το μόνο που μένει αν χρειαστεί είναι και ένας ωραίος ελληνοτουρκικος πόλεμος για να δέσει το “ζουμί”… Όλα “προφητευμενα” από Κισινγκ,,…. καμία συνομοσιολογια… Όλα καλά λοιπόν σε μερικά χρόνια θα ζούμε και με συσσίτια αλά ΗΠΑ η απόλυτη ξεφτίλα… Ξεφεύγω από το θέμα τεχνολογία το ξέρω αλλά κάποιος πρέπει που και που να τα λέει και αυτά… Έτσι για το μ@μοτο γιατί του δεν γίνεται στην τελική αν δεν γίνουν πράξεις…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.