Στο σύγχρονο κόσμο της ψηφιακής επικοινωνίας, η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα είναι πολύτιμα αγαθά. Ως εκ τούτου, η χρήση ενός καλού VPN είναι επιτακτική. Υπάρχουν πολλά δωρεάν VPN, αλλά όλα προσφέρουν το πολύ 10GB δωρεάν χρήση τον μήνα. Το ίδιο ισχύει και με το Windscribe VPN, που είναι αρκετά αξιόπιστο. Όμως, σου έχω δύο προσφορές για να επεκτείνεις τις παροχές του, δωρεάν ή με πολύ χαμηλό κόστος.

Με έναν δωρεάν λογαριασμό έχεις 10GB τον μήνα, όμως καταχωρώντας τον κωδικό “LONGDICK” μπορείς να αυξήσεις τα δεδομένα στα 30GB τον μήνα εντελώς δωρεάν. Για να καταχωρήσεις τον κωδικό πατάς πάνω αριστερά στην εφαρμογή στις τρεις γραμμές, μετά πας “Preferences > Account > Manage Account > Claim Voucher”, και βάζεις τον κωδικό “LONGDICK” για να τον κάνεις redeem. Θες περισσότερα; Συνέχισε να διαβάζεις.

Αν τα 30GB τον μήνα σου φαίνονται λίγα και είσαι διατεθιμένος να πληρώσεις, Τότε, με τον κωδικό “UPNEVERG” μπορείς να αναβαθμίσεις σε λογαριασμό Windscribe VPN Pro για μόλις ~19 δολάρια το έτος (1.58 δολάρια τον μήνα για 12 μήνες. Με το Pro, έχει απεριόριστα δεδομένα, πρόσβαση σε 112 πόλεις (από 69 στο δωρεάν), μπλοκάρισμα tracker – malware, και πολλά άλλα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.