Στα πλαίσια καλοκαιρινής προσφοράς όπως διαβάζουμε στην ενότητα Ανακάλυψε του Cosmote app, η εταιρεία δίνει σε όλους τους συνδρομητές των πακέτων Entry, Family και Sports το Cosmote TV Cinema Pack εντελώς δωρεάν για όλο το καλοκαίρι.

iPhone 15 Pro Max: Εκτίναξη της τιμής για πρώτη φορά

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Έχεις στη διάθεσή σου εντελώς δωρεάν μέχρι 31/8 το περιεχόμενο των καναλιών Cosmote Cinema 1HD, 2HD και 3 καθώς και τα Cosmote Series HD και Series marathon HD αλλά και του πλούσιου δωρεάν on Demand καταλόγου.

Η Cosmote TV μάλιστα ενημερώνει τους συνδρομητές ότι το δώρο ενεργοποιείται αυτόματα στη συνδρομή σου χωρίς να απαιτείται κάποια ενέργεια από εσένα.

Δώσε ραντεβού με τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές στην COSMOTE TV!
Μπες στον κόσμο του κινηματογράφου με την COSMOTE TV! Απόλαυσε μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες, συμπαραγωγές COSMOTE TV και πολυαναμενόμενες πρεμιέρες στο COSMOTE CINEMA 1HD, ενώ στο COSMOTE CINEMA 2 σε περιμένουν κλασικές και επιλεγμένες ταινίες από τον ευρωπαϊκό και παγκόσμιο κινηματογράφο.

Η μεγαλύτερη αλλαγή στο ηλεκτρονικό εισιτήριο των αστικών συγκοινωνιών Αθήνας – NFC παντού

Ξέρουμε ότι δεν χορταίνεις να βλέπεις ελληνικό κινηματογράφο. Στο COSMOTE CINEMA 3, το μοναδικό κανάλι αποκλειστικά αφιερωμένο στον ελληνικό κινηματογράφο, θα βρεις τις αγαπημένες σου κλασικές και σύγχρονες ελληνικές ταινίες. Αξεπέραστος ελληνικός κινηματογράφος στη δική σου οθόνη, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα!

Διασκέδασε με σειρές πρώτης προβολής στο κανάλι COSMOTE SERIES HD.

 

 

Cosmote TV

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.