Με χιούμορ απάντησε ο Μ. Τσαμάζ στην ερώτηση γιατί αποφάσισε να φύγει από τον ΟΤΕ. «Έχω λύσει τεράστια προβλήματα και είναι καλό το time. Αντί να διαπραγματευτώ να παραμείνω άλλη μία τριετία, είπα να πάρω ένα καλό πακέτο και να φύγω» είπε με νόημα. Παράλληλα υποστήριξε ότι φεύγει κανείς από την εταιρεία που διοικεί όταν αυτή είναι στο… peak της.

Η εταιρεία, αναφέρει ο ίδιος, είναι τακτοποιημένη, νοικοκυρεμένη, στο peak των επιδόσεών της και των αποδόσεών της. Οπότε για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι αφήνω την σκυτάλη στον διάδοχό μου έχοντας πλέον λύσει πολλά από τα προβλήματα τα οποία όταν παρέλαβα εγώ ήταν τεράστια» είπε χαρακτηριστικά. Αν και δεν αποκάλυψε πού θα είναι η επόμενη θέση του, ήταν εμφανέστατο ότι ήδη έχει προχωρήσει σε συμφωνία.

Όσον αφορά τη συνταγή της επιτυχίας ανέφερε ότι πρέπει να έχεις όραμα, στόχους, επιμονή και να μην απογοητεύεσαι. Αξίζει να σημειώσουμε πως όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο μας, τη θέση αναλαμβάνει ο Νεμπής. 

Έτσι βλέπεις την τοποθεσία κάποιου ατόμου σε πραγματικό χρόνο στο Google Maps

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν δεν κάνει πολλούς κόμβους για backup δεν είναι δίκτυο. Οι κομμένες οπτικές ίνες που δεν είχε το 1/4 της χώρας όπως και το συχνό πέσιμο δικτύου επειδή όλα περνάνε απο το Μέγαρο. Αυτό δεν το έχει καμία άλλη εταιρία που έχουν εφεδρικούς σταθμούς σε περίπτωση που καταρρεύσει το κυρίως κομμάτι του δικτύου. Αν η Cosmote βάλει μυαλό τότε όλα θα είναι τέλεια αλλά δυστυχώς έχει σοβαρά και κρίσιμα κενά ασφαλείας στο δίκτυο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.