Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι από εμάς δεν διαβάζουμε τους όρους των συμβολαίων που υπογράφουμε, ωστόσο θεωρήσαμε ότι έπρεπε να γράψουμε ένα σύντομο άρθρο, για τον νέο όρο που έχει η Cosmote στα συμβόλαιά της και μιλά για τη δυνατότητα που έχει ο πάροχος να προβεί σε αυξήσεις οποιαδήποτε στιγμή στη διάρκεια του συμβολαίου με ανώτατο ποσό τα 3 ευρώ.

Αν θέλεις 40 ευρώ δωρεάν δωροεπιταγή για το Γερμανό κάνε εγγραφή στο Payzy της Cosmote εδώ

Στη σταθερή τηλεφωνία:

Συγκεκριμένα, στους όρους σύμβασης ευρυζωνικής πρόσβασης που είναι αναρτημένοι στην επίσημη ιστοσελίδα της Cosmote αναφέρεται συγκεκριμένα:

Ο ΟΤΕ δύναται να αυξάνει την τιμή του παγίου που πληρώνει ο Συνδρομητής, μια φορά ανά ημερολογιακό έτος, με ανώτατο όριο ποσοστό ίσο με τον Δείκτη Τιμών Καταναλωτή (ΔΤΚ) κατά τη δωδεκάμηνη περίοδο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου (απλή δωδεκάμηνη μεταβολή) του προηγούμενου ημερολογιακού έτους, όπως αυτός ανακοινώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) και με ποσό που δεν θα υπερβαίνει τα 3€ ανά σύνδεση.

Οι Συνδρομητές θα ενημερώνονται για το τελικό ποσό της αναπροσαρμογής του παγίου του προγράμματός τους, τουλάχιστον ένα (1) μήνα πριν την ισχύ του, μέσω της ιστοσελίδας της COSMOTE, του έντυπου ή ηλεκτρονικού λογαριασμού, με γραπτό μήνυμα (SMS) και μέσω των διαδικτυακών εφαρμογών του ΟΤΕ για τη διαχείριση των συνδέσεων των συνδρομητών του. Η ως άνω κοινοποίηση είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν αποτελεί λόγο καταγγελίας της σύμβασης.

Στη κινητή τηλεφωνία:

Ακολούθως στη κινητή έχουμε την προσθήκη αυτού του νέου όρου:

Η COSMOTE δικαιούται να μεταβάλλει τα τιμολόγιά της σύμφωνα με το νόμο και τους κανόνες του υγιούς ανταγωνισμού με κριτήρια τον πληθωρισμό και το συνολικό κόστος παροχής των Υπηρεσιών της, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το κόστος επενδύσεων και το κόστος λειτουργίας και συντήρησης του δικτύου της. Τυχόν τροποποίηση των τιμολογίων σύμφωνα με τα ανωτέρω θα ισχύει όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.
9.2α Η COSMOTE δύναται να αυξάνει την τιμή του παγίου που πληρώνει ο Συνδρομητής μια φορά ανά ημερολογιακό έτος, με ανώτατο όριο ποσοστό ίσο με τον Δείκτη Τιμών Καταναλωτή (ΔΤΚ) κατά την δωδεκάμηνη περίοδο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου (απλή δωδεκάμηνη μεταβολή) του προηγούμενου ημερολογιακού έτους, όπως αυτός ανακοινώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) και με ποσό που δεν θα υπερβαίνει τα 3€ ανά σύνδεση.

Οι Συνδρομητές θα ενημερώνονται για το τελικό ποσό της αναπροσαρμογής του παγίου του προγράμματός τους, τουλάχιστον ένα (1) μήνα πριν την ισχύ του, μέσω της ιστοσελίδας της COSMOTE, του έντυπου ή ηλεκτρονικού λογαριασμού, με γραπτό μήνυμα (SMS) και μέσω των διαδικτυακών εφαρμογών της COSMOTE για τη διαχείριση των συνδέσεων των συνδρομητών της.  Η ως άνω κοινοποίηση είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν αποτελεί λόγο καταγγελίας της σύμβασης.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.