Η Cosmote δίνει δώρο 10 ευρώ με κάθε εγγραφή στο Payzy.  Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια έχουν οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, που είναι ικανοί για δικαιοπραξία και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Οι ανωτέρω χρήστες που κατά το διάστημα από την 01/04/2023, ώρα 00:00:01,
έως και την 04/04/2023, ώρα 23:59:59, εγγραφούν για 1η φορά στην εφαρμογή «Payzy by Cosmote» («Εφαρμογή») και ολοκληρώσουν τη διαδικασία ταυτοποίησης – επαλήθευσης τους σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης E Wallet της COSMOTE Payments (https://www.payzy.gr/oroi-xrhseis-e-wallet ), θα λάβουν 1000 coins που αντιστοιχούν σε 10€.

Τα 1000 Coins αποθηκεύονται στην ενότητα “Coins” της Εφαρμογής και
μπορούν να εξαργυρωθούν σε € οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί ο χρήστης στο
Πορτοφόλι του.

Cosmote σταθερή Speedbooster: Επιτέλους αυξάνει τον όγκο

Η COSMOTE Payments διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει ή να παρατείνει την προωθητική ενέργεια με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ή/και στην Εφαρμογή. Η απόδοση των Coins θα πραγματοποιείται εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την λήξη της ενέργειας (συμπεριλαμβανομένων τυχόν παρατάσεών της).

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.