Ανακοινώνεται ότι από 2 Απριλίου 2023, για υφιστάμενους και νέους συνδρομητές COSMOTE η ενσωματωμένη χρήση του προγράμματος ‘COSMOTE Mobile Internet για Speedbooster’ αυξάνεται από 100GB σε 200GB χωρίς αλλαγή στο πάγιο ή στους όρους.

Επίσης, το πρόγραμμα μετονομάζεται από ‘COSMOTE Mobile Internet για Speedbooster 100GB’ σε ‘COSMOTE Mobile Internet για Speedbooster’.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το COSMOTE Home Speed Booster στο www.cosmote.gr/speedbooster, στο 13888 ή στο Δίκτυο Καταστημάτων COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Με την αποκλειστική και πρωτοποριακή υπηρεσία COSMOTE Home Speed Booster μπορείς να συνδυάσεις τις ταχύτητες σταθερής και κινητής.

Έτσι, για σένα που έχεις στο σπίτι σου πρόγραμμα ταχύτητας 24Mbps ή 50Mbps το οποίο δεν μπορεί να αναβαθμιστεί περαιτέρω, μπορείς με το COSMOTE Home Speed Booster να απολαμβάνεις την υψηλότερη δυνατή ταχύτητα Internet στο σπίτι σου αυξάνοντάς την έως +60Μbps μέσω του δικτύου COSMOTE 4G.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.