Δυστυχώς, ο λογαριασμός θα αυξηθεί κατά 1 ευρώ σε όλα τα πάγια σταθερής Cosmote, καθώς η εταιρεία πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσε το τέλος της έκπτωσης του e-λογαριασμού. Οι μόνοι πελάτες που δεν επηρεάζονται είναι αυτοί που θα παραμείνουν στο ίδιο πρόγραμμα, ωστόσο οποιαδήποτε αλλαγή αυτομάτως σημαίνει και απώλεια της έκπτωσης.

Επιτέλους το Youtube Revanced έχει τη δική του επίσημη σελίδα: Κατεβάστε τη νέα έκδοση v18.19.35

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από την 18/6/2023 λήγει η προσφορά της έκπτωσης του 1€/μήνα στο λογαριασμό (ήτοι 2€ σε διμηνιαίο λογαριασμό) για όλους τους νέους πελάτες σταθερής COSMOTE και για τους υφιστάμενους πελάτες που αλλάζουν πρόγραμμα μετά την ως άνω ημερομηνία.

Η έκπτωση εξακολουθεί να παρέχεται στους πελάτες που την λαμβάνουν ήδη και για όσο διάστημα παραμένουν στο ίδιο πρόγραμμα. Περισσότερες πληροφορίες στο 13888 ή στο Δίκτυο Καταστημάτων COSMOTE

Who Uses My Wi-Fi Pro στο Android: Δες αν κάποιος χρησιμοποιεί το Wi-Fi σου με αυτή την εφαρμογή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτά κάνουν τα μονοπώλια, ορίζουν τις τιμές όπως θέλουν, μιας και έχουν το δίκτυο των γραμμών.
    Αν δεν υπάρξουν νέες επενδύσεις από άλλους παρόχους, με νέα δίκτυα , ώστε να μη εξαρτώνται από το δίκτυο της cosmote των Γερμανών, αυτοί θα αλωνίζουν ελεύθερα και κανείς δεν θα μιλάει.
    Που είναι η ευρωπαϊκή ένωση να επέμβει στο πάρτυ των Γερμανών??? Μα η ευρωπαϊκή ένωση είναι η ίδιοι οι Γερμανοί!!!! τι περιμένεις……

  2. Έτσι ακριβώς είναι. Επιπλέον υπάρχουν περιοχές όπου την αποκλειστικότητα την έχει μόνο η Cosmote. , Π.χ Πόρος Τροιζηνίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.