Το Youtube Revanced Project ήρθε να συνεχίσει την ιστορία που έγραψε το Youtube Vanced για ένα Youtube χωρίς διαφημίσεις, κάτι το οποίο θα σου επιτρέψει να αποφύγεις να πληρώσεις το Youtube Premium. Αν και η αλήθεια είναι ότι ο τρόπος εγκατάστασης για κάποιους χρήστες (ιδιαίτερα αρχάριους) μπορεί να αποδειχθεί δύσκολος και τα διάφορα apks που συναντούσες στο internet έκρυβαν κινδύνους.

youtube

Πλέον, η ομάδα λύνει οριστικά το εν λόγω θέμα, λανσάροντας μια πιο customer-friendly σελίδα για το Youtube Revanced. Όπως έχουμε γράψει η μόνη επίσημη σελίδα του project είναι η revanced.app που αν την επισκεπτόσουν στον browser σου θα σε ανακατεύθυνε στη σελίδα του project στο github. Πλέον αυτό είναι παρελθόν με το revanced.app να έχει επιτέλους τη σελίδα που του αρμόζει.

Και πάλι, δεν θα μπορέσεις να κατεβάσεις apks απευθείας από εκεί. Και ο λόγος είναι απλός. Δεν θέλουν μπλεξίματα με την Google και ως εκ τούτου δεν διαμοιράζουν apks. Στη σελίδα τους πλέον, μπορείς να κατεβάσεις τον Revanced Manager μέσω του οποίου δημιουργείς το δικό σου apk.

Όπως έχω γράψει και στο παρελθόν επιλέγω να περνάω στο προσωπικό μου κινητό τα apks από το XDA Developers και να ακολουθώ την προτεινόμενη έκδοση του Revanced Manager. Ως εκ τούτου αυτή τη στιγμή είναι η v18.19.35. Στο συμπιεσμένο αρχείο που ακολουθεί υπάρχει το Youtube apk και το Vanced για να τα εγκαταστήσεις και να έχεις Youtube χωρίς διαφημίσεις.

Κατέβασε την v18.19.35 από εδώ (τα apks είναι του Retrial από το XDA Developers).

Ένα συγχαρητήρια στον Retrial για τα apks του

Βρες την επίσημη σελίδα εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.