Ανακοινώνεται ότι από 17/06/2024:
Α. Τροποποιούνται οι όροι του COSMOTE OΝΕ. Οι νέοι όροι θα ισχύουν για συνδέσεις Συμβολαίου Κινητής, ΚαρτοΣυμβολαίου, Καρτοκινητής, Σταθερής Τηλεφωνίας (με ή χωρίς ενσωματωμένη COSMOTE TV) που θα ενταχθούν για πρώτη φορά στο COSMOTE ONE μετά την άνω ημερομηνία, ενώ για συνδέσεις ενταγμένες στο COSMOTE One πριν την άνω ημερομηνία θα ισχύουν από την ανανέωσή τους με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

Επιστήμονες Harvard: Κάτι περίεργο κρύβεται στη Γη και κυκλοφορεί ανάμεσά μας!

Συγκεκριμένα οι παροχές του COSMOTE One που θα ισχύουν από την άνω ημερομηνία είναι οι εξής:

α) Έκπτωση 10% επί του μηνιαίου παγίου σε κάθε Σύνδεση Συμβολαίου, Καρτοσυμβολαίου Κινητής, εφόσον στο COSMOTE ONE συμμετέχει και μία σύνδεση Σταθερής,

β) Επιπλέον χρηματική αξία 10% επί του καθαρού ποσού ανανέωσης μετά την εφαρμογή τέλους κινητής σε κάθε ανανέωση του χρηματικού υπολοίπου Σύνδεσης Καρτοκινητής, εφόσον στο COSMOTE ONE συμμετέχει και μία σύνδεση Σταθερής,

γ) Επιπλέον χρηματική αξία 10% επί του ποσού της μηνιαίας χρέωσης που έχουν επιλέξει οι συνδρομητές COSMOTE Neo, εφόσον στο COSMOTE ONE συμμετέχει και μία σύνδεση Σταθερής.

Παράλληλα με τις παραπάνω παροχές, από την ανωτέρω ημερομηνία, οι συνδρομητές Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής Τηλεφωνίας COSMOTE, έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν και τις παρακάτω παροχές:

α) Έκπτωση 5% επί του μηνιαίου παγίου σε κάθε Σύνδεση Συμβολαίου, Καρτοσυμβολαίου Κινητής, εφόσον στο COSMOTE ONE συμμετέχουν 2 ή περισσότερες συνδέσεις Συμβολαίου ή/και Καρτοσυμβολαίου Κινητής COSMOTE,

β) 1.000 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας σε κάθε Σύνδεση Καρτοκινητής, εκτός του COSMOTE Neo, προς όλες τις συνδέσεις Κινητής που συμμετέχουν στο COSMOTE ONE.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.