Η Cosmote μέσω του mobile internet με κάρτα σου προσφέρει απεριόριστο internet χωρίς σταθερό με απεριόριστα GB για 3 ολόκληρους μήνες στα 55 ευρώ, για ένα μήνα στα 25 ευρώ, ενώ υπάρχει και πακέτο με 80 ευρώ που σου δίνει για 3 μήνες απεριόριστα GB και 400GB για τους υπόλοιπους 9 μήνες.

Ελλάδα: Σε αυτή τη πόλη το internet σέρνεται και τους προτείνουν το δωρεάν Wi-Fi του Δήμου

Παράλληλα, επειδή προσπαθούμε πάντοτε με τα άρθρα μας να βοηθήσουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται αν σου φαίνεται ακριβό θα μπορούσες να καλυφθείς με την προσφορά των απεριόριστων data με 11.90 για

  • Οικιακού Συμβολαίου, Καρτοσυμβολαίου & Mobile Internet Συμβολαίου
  • Εταιρικού Συμβολαίου & Business Cost Control
  • COSMOTE Neo

Τέλος η τρίτη επιλογή που έχεις είναι το Cosmote Neo. Για μετατροπή από What’s UP ακόμη και στο μικρότερο πακέτο με τα 16 ευρώ δίνει 2 μήνες απεριόριστα data με κάθε νέα ενεργοποίηση δωρεάν, υπό την προϋπόθεση ότι εξοφλείται το πακέτο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το απεριόριστα με 11,90 ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν ισχύει για καρτοκινητα και what’s up. Δείτε το στο site της cosmote. Για εμάς έχουν το 100GB με 13,50€, που είναι το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ αν έχεις μικρά παιδιά που βλέπουν COSMOTE TV μέσω κινητού ή laptop.

    • Υπάρχει το “απεριόριστα με 6.50 την εβδομάδα” για εσάς. 4Χ6.50=26 ευρώ το μήνα. Ε καλά είναι για εσάς με τα μικρά παιδιά για 2 μήνες που το έχετε ανάγκη…

  2. Παραμύθια , δεν έχουν ούτε σήμα ούτε καν γραμμή για σταθερό να μου δώσουν στους Θρακομακεδόνες, δυστυχώς η cosmote παρά τα περί αντιθέτου λεγόμενα έχει μείνει πίσω ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.