Πολύ σύντομα θα γίνει διαθέσιμη η νέα δυνατότητα για την αλλαγή παρόχου ρεύματος μέσω gov.gr. Πιο συγκεκριμένα θα υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης σε νέο προμηθευτή ρεύματος, χωρίς την παραμικρή ανταλλαγή φυσικών ή ψηφιακών εγγράφων. Η νέα εφαρμογή που θα κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες θα αλλάξει τα δεδομένα στην αλλαγή προμηθευτή ρεύματος και θα επιτρέπει την ολοκλήρωση της διαδικασίας μέσα σε λίγα κλικς.

Με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες που θα θελήσουν να αλλάξουν πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος, θα λαμβάνουν μια ειδοποίηση στο ψηφιακό πορτοφόλι, με την οποία θα ενημερώνονται για τα στοιχεία που θα είναι απαραίτητα για το συμβόλαιο και τα οποία θα πρέπει να αντλήσει η εταιρεία. Ο χρήστης θα πρέπει απλά να δώσει τη συγκατάθεσή του για την άντληση των σχετικών στοιχείων.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ο κ. Σκυλακάκης προέτρεψε επίσης τους καταναλωτές να παρακολουθούν τις τιμές ανάλογα με το ενεργειακό τους προφίλ. Πρόσθεσε πως όσοι έχουν μικρές καταναλώσεις μπορούν να μετακινηθούν σε ένα σταθερό (μπλε) τιμολόγιο, καθώς υπάρχουν 6μηνα προϊόντα ακόμη και κάτω από 10 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα, και 12μηνα με 12 λεπτά ανά κιλοβατώρα.

Cosmote: Πονάνε οι αυξήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.