Το προηγούμενο μήνα σημειώσαμε τη μεγαλύτερη για εμάς κατανάλωση μέχρι σήμερα. Σχεδόν δηλαδή 3TB, βασικής σύνδεσης και στις extra SIM και όπως φάνηκε δεν είχαμε κανέναν απολύτως περιορισμό της ταχύτητας. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δει πολύ υψηλότερες καταναλώσεις να αναφέρονται ως και 10TB χωρίς η Cosmote να εφαρμόζει περιορισμούς στην ταχύτητα.
Πάει μέσα για πειρατεία συνδρομητικών καναλιών
Η αλήθεια είναι ότι καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα μετά την κατάργηση των extra SIM, όταν πριν από αυτή είχε έλθει στο λογαριασμό όλων μας μια μικρή αλλαγή. Εκεί που έγραφε τον διαθέσιμο όγκο, δηλαδή 100TB πλέον γράφει απεριόριστα και φυσικά όπως είχαμε σημειώσει και εδώ στο techmaniacs.gr αφαιρεί και αυτόν τον όγκο.
Πάντως με τις αλλαγές στις extra SIM η αλλαγή αυτή σηκώνει και μια διαφορετική ανάγνωση. Ότι δηλαδή τα 100TB έχουν σαφώς μειωθεί και η Cosmote ακολουθεί τακτική τύπου Nova, δηλαδή γενική αναφορά ως Απεριόριστα αλλά πλέον με λιγότερο όγκο που δεν είναι γνωστός ή εξαρτάται από την κρίση της Cosmote. Προς το παρόν και χωρίς καμιά ανακοίνωση παραμένει ένα πρόγραμμα πραγματικά απεριόριστου internet.