Το προηγούμενο μήνα σημειώσαμε τη μεγαλύτερη για εμάς κατανάλωση μέχρι σήμερα. Σχεδόν δηλαδή 3TB, βασικής σύνδεσης και στις extra SIM και όπως φάνηκε δεν είχαμε κανέναν απολύτως περιορισμό της ταχύτητας. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δει πολύ υψηλότερες καταναλώσεις να αναφέρονται ως και 10TB χωρίς η Cosmote να εφαρμόζει περιορισμούς στην ταχύτητα.

Πάει μέσα για πειρατεία συνδρομητικών καναλιών

Η αλήθεια είναι ότι καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα μετά την κατάργηση των extra SIM, όταν πριν από αυτή είχε έλθει στο λογαριασμό όλων μας μια μικρή αλλαγή. Εκεί που έγραφε τον διαθέσιμο όγκο, δηλαδή 100TB πλέον γράφει απεριόριστα και φυσικά όπως είχαμε σημειώσει και εδώ στο techmaniacs.gr αφαιρεί και αυτόν τον όγκο.

Πάντως με τις αλλαγές στις extra SIM η αλλαγή αυτή σηκώνει και μια διαφορετική ανάγνωση. Ότι δηλαδή τα 100TB έχουν σαφώς μειωθεί και η Cosmote ακολουθεί τακτική τύπου Nova, δηλαδή γενική αναφορά ως Απεριόριστα αλλά πλέον με λιγότερο όγκο που δεν είναι γνωστός ή εξαρτάται από την κρίση της Cosmote. Προς το παρόν και χωρίς καμιά ανακοίνωση παραμένει ένα πρόγραμμα πραγματικά απεριόριστου internet.

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Σε αυτό τα προγράμματα το IP που δείνει είναι πραγματικό (dynamic) ή πισω από sgNAT?
  Μπορούμε δηλαδή να έχουμε υπηρεσείες όπως cameras – ssh Servers με port forwarding?

 2. Τι να πω εγώ με Cosmote το 2018 2019 2020 2021 σταθερό και 4G boost χειμώνα περίπου 600gb χρήση το μήνα μέσω όρο και καλοκαίρι με το ζόρι 100gb περίπου 83gb και μιλάμε για σταθερή γραμμή όχι κινητό.
  Περίπου 1 με 2 ώρες την ημέρα ήμουν αναμονή (από το κινητό μου, με χρέωση) για να παραπονεθω ότι δεν είχα ίντερνετ και σταθερό τηλέφωνο.

  Έβαλα Starlink και σπάνια χρησιμοποιώ κάτω από 1T το μήνα..με μόλις 40 ευρώ το μήνα για όσους μήνες θέλω. Ενώ η Cosmote χωρίς συμβόλαια ξεπερνά τα 50 ευρώ, χωρίς να έχει ίντερνετ πολλές φορές.
  Ο γείτονας μου πλήρωσε 3 μήνες που είχε λήξει το συμβόλαιο του πάνω από 150 ευρώ χωρίς να μπορεί να συνδεθεί πουθενά.
  Μέχρι να το φτιάξουν ίντερνετ έπαιρνε από εμένα η άλλο γείτονα γιατί δεν είχε ενώ πλήρωνε πάνω από 50 ευρώ για 50αρα γραμμή με 18 περίπου ταχύτητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.