Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ούτε εμείς οι ίδιοι την αλλαγή που είδαμε στο λογαριασμό κινητής μας και συγκεκριμένα στο Cosmote Gigamax Unlimited πρόγραμμα. Πιο συγκεκριμένα είναι το απεριόριστο πρόγραμμα της Cosmote που προσφέρει απεριόριστη ομιλία, 2000 SMS και απεριόριστο internet, ενώ μπορείς να βγάλεις και μέχρι 3 έξτρα κάρτες SIM για να έχουν internet όλες οι συσκευές σου / σπίτια σου.

Μόλις χθες εκδόθηκε ο λογαριασμός μας και από τα 100TB που έγραφε ως διαθέσιμα δεδομένα στο Data Sharing πλέον γράφει Απεριόριστα. Εν ολίγοις βγάζει και το όριο των 100TB το μήνα το οποίο μοιράζεται μεταξύ της βασικής σύνδεσης με την ομιλία και των extra SIM. Τα 100TB ήταν πρακτικά απεριόριστα, πολύ δύσκολα θα τα έφθανε κάποιος. Πλέον στην εποχή του 5G βγάζει και αυτό το όριο των 100TB. Μια σοβαρή επένδυση σε 4G/5G modem και βάζεις ένα mini PC να ανεβοκατεβάζει όλη την ημέρα.

Δεν έχουμε επενδύσει ακόμη σε ένα τέτοιο router με κεραία εξωτερική λόγω κόστους αλλά πλέον όπως φαίνεται αξίζει και με το παραπάνω. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Cosmote δεν προέβη σε κάποια σχετική ανακοίνωση, ούτε γνωρίζουμε κάτι επίσημα από την εταιρεία. Τα 100TB που έλεγε σε εκείνο το σημείο, ήταν ο τρόπος να γνωρίζεις πόσο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ διαθέσιμο όγκο είχες. Πλέον εφόσον αναφέρει απεριόριστα, είναι ασφαλές να συμπεράνουμε ότι έχει αφαιρεθεί και αυτό το όριο.

Στην εικόνα που ακολουθεί βλέπουμε τον λογαριασμό με ημερομηνία έκδοσης 4/1/2024.

Και σε αυτή την εικόνα βλέπουμε τον αμέσως προηγoύμενο λογαριασμό, με ημερομηνία έκδοσης 4/12/2023.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναι, σε ευχαριστώ για την απάντηση.
    Και μια ερώτηση ακόμα. Πια η διαφορά που έχει στα προγράμματα της ομιλίας (gigamax family unlimited έχει ομιλία προς όλους και gigamax unlimited έχει προς εθνικά) τι σημαίνει ακριβώς?

  2. Τα Gigamax Family Unlimited στην ουσία είναι δυο συνδέσεις γι αυτό λέει Family, ενα για εσένα και ένα για τη γυναίκα για παράδειγμα, με απεριόριστη ομιλία σε όλους, εθνικά σταθερά, κινητά, σε όλους κυριολεκτικά στην Ελλάδα, 2000 sms και απεριόριστα GB με κοστος 58 ευρώ. Το Gigamax Unlimited είναι μια σύνδεση που έχει απεριόριστη ομιλία σε όλους, εθνικά κινητά, σταθερά, σε όλη την Ελλάδα, 2000 SMS και απεριόριστα GB. Μπορείς να βγάλεις και extra sim μέχρι 4, η οποία SIM είναι μόνο για internet για να τη βαλεις σε αλλες συσκευές ή σε ρουτερ και να δώσεις ιντερνετ και σε σπίτια συγγενών σου πχ. Είναι πολύ οικονομικό πρόγραμμα εν ολίγοις, που πλέον έχει τα παντα απεριοριστα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.