Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε ότι η Cosmote έχει δώσει ολόκληρο Cosmote Gigamax Unlimited με μόλις 12.50 ευρώ. Ναι καλά διάβασες, ο λόγος για το πρόγραμμα που προσφέρει απεριόριστα πραγματικά GB, όπως και ομιλία και SMS, με την τιμή αυτή τη στιγμή στο επίσημο site, δηλαδή χωρίς Cosmote One να διαμορφώνεται σε 41 ευρώ.

Μόλις ανακαλύφθηκε υπερσμήνος Γαλαξιών τέρας σε μέγεθος

Βέβαια, με το σημαντικό αστερίσκο ότι η τιμή αυτή αφορά τους πρώτους 8 μήνες και στη συνέχεια ανεβαίνει στα 20 ευρώ με το συνολικό ποσό επιδότησης να φθάνει τα 1248 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση πάντως, βλέπουμε ένα νέο είδος προσφορών από την Cosmote.  Διαφορετική τιμή παγίου από τον 1-8 μήνα της σύμβασης και στη συνέχεια το πρόγραμμα έχει διαφορετικό πάγιο από 8-24 μήνα του συμβολαίου σου.

Η Cosmote πάντως ενημερώνει ότι δεν υπάρχει τέτοια προσφορά, έχουμε κάνει πλήθος κλήσεων και μας έχει ενημερώσει ότι Gigamax Unlimited στα 12.50 ευρώ δεν υπάρχει για εμάς τους κοινούς θνητούς. Τυχερός ο χρήστης που το έλαβε.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν κάνεις φορητότητα προς Vodafone μια χαρά έρχονται αντιπροσφορες τους δίνουν κατα μεσο όρο 18.45 με 18μηνη σύμβαση. Όποιος το κάνει τα παίρνει με αυτά ή και πιο λίγα απο αυτά που ανέφερα.

  2. Απλά πράγματα παιδιά. Η φυμη στους πολλούς. Σίγουρα υπάρχει το 12.50 αλλά το έκαναν σε μακροχρόνια προφανώς πελάτη 20 έτη κ η σε καλό για κάποιο λόγο πελάτη τους. Όμως σαν techmamiacs αυτό που θα έκανα για τους ακόλουθους μου απλό. Τηλέφωνο το κατάλληλο άτομο στην cosmote κ λέω. Hi κυρία η κύριε τάδε. Είμαι η techmamiacs. Έχω 1000 άτομα πίσω μου. Θέλω να. Μου κάνεις προσφορά να σου έρθουν όλοι με μιας. Όμως μου δίνεις όλα πραγματικά απεριόριστα χωρίς κανένα περιορισμό στο ίντερνετ. Με 12.50 αντε 15 ευρώ ανά άτομο. Χωρίς μικρά γράμματα η προϋπάρχουσα άλλη γραμμή ή σταθερό κ άλλες σαχλαμάρες τέτοια. 1κ 1 κάνουν 2. Κάθε γραμμή αντε 15 το πολύ ευρώ. Μου κάνεις την τιμή αυτή κ σου φέρνω 1000 άτομα στο τσακ μπαμ.

    Έχει κανείς την εντύπωση πως υπάρχει περίπτωση στην cosmote. Να μην δεχθούν. Καμία
    Α κ όχι βλακειες ναι 8 μήνες 15 κ μετά 25. Αυτά είναι παιδιστικα.
    Οπότε σκέψου την δύναμη που έχεις techmamiacs αξιοποίησε την. Καλό κ σε σένα θα κάνεις κ σε μας

  3. Αυτο που βλεπετε ειναι ανανεωση προφανως με εκπτωσεις σταθερου. Αλλαζει η τιμή γιατι λήγουν οι εκπτωσεις. Υπαρχει η τιμή 13 ευρω σε unlimited αλλα σε πελατες με σταθερο με τεχνολογια οπτικής ινας. Πριν γραψετε ανακριβειες να κανετε ερευνα πρωτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.