Δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς έγινε η αλλαγή, ωστόσο η Cosmote φαίνεται ότι έχει ρίξει το Cosmote Gigamax Unlimited κατά 10 ευρώ και πλέον η τιμή στην ιστοσελίδα ξεκινάει από τα 44 ευρώ το μήνα.

Το πρόγραμμα προσφέρει απεριόριστα λεπτά ομιλίας και 2.000 SMS όπως και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απεριόριστο internet με 44 ευρώ το μήνα, ενώ αν έχεις και Cosmote One η τιμή πέφτει και άλλο. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα αναφέρει:

Η τιμή 39,50€, ισχύει όταν ο συνδρομητής συνδυάζει κινητό και σταθερό στο COSMOTE One, διαφορετικά διαμορφώνεται σε 44€. Άλλο όμως  είναι το φθηνότερο αυτή τη στιγμή, το οποίο επιτέλους φέρει και απεριόριστο όγκο. 

Cosmote Gigamax Unlimited: Η Cosmote το ρίχνει κατά 10 ευρώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να το ψάξετε λίγο καλύτερα και να μας ενημερώσετε γιατί οι υπάλληλοι της κοσμοτε λένε ότι όταν το Ίντερνετ χρησιμοποιείται για hotspot έβαλαν όριο 200gb το μήνα το οποίο πριν την «ανανέωση» κ μείωση τιμής δεν υπήρχε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.