Αυτή τη στιγμή το Nova Unlimited All είναι και πάλι το φθηνότερο απεριόριστο πρόγραμμα στη κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα. Και ίσως πρέπει να βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική στιγμή ας μας επιτραπεί η έκφραση, γιατί η μετάβαση της Wind στη Nova φαίνεται ότι είχε το πλεονέκτημα της άρσης των ορίων.

Τη στιγμή που γράφεται το εν λόγω άρθρο βρισκόμαστε στα 520GB κατανάλωσης από τις αρχές Ιανουαρίου που ενεργοποιήθηκε το πρόγραμμά μας. Και όπως διαπιστώσαμε δεν έχει μπει κανένα όριο στα 512GB (όπως μας άφησε κρεμασμένους η παλαιότερη έκδοση του προγράμματος). Εν ολίγοις είσαι safe ότι αν το ενεργοποιήσεις θα έχεις διαθέσιμα τουλάχιστον 512GB.  Επόμενος στόχος, το 1TB, δυστυχώς όμως με τις χαμηλές ταχύτητες που έχουμε στη περιοχή μας ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε το διάστημα 11-30 Ιανουαρίου. Αύριο ανανεώνονται οι παροχές και εκδίδεται λογαριασμός.

Να σημειώσουμε επίσης ότι το customer experience τμήμα της Nova είχε αναφέρει ότι είναι πραγματικά απεριόριστο, χαρακτηριστικά δοκιμάστε το και θα δείτε. Και πράγματι έτσι φαίνεται να είναι. Σύμφωνα με τις ιστοσελίδες των παρόχων το Vodafone Giga Unlimited Ultra βρίσκεται στα 39 ευρώ, το Nova Unlimited All στα 37 ενώ το Cosmote Gigamax Unlimited στα 44, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη τις ανεπίσημες προσφορές ή αν είσαι συνδρομητής και σταθερής σε κάποια από τις τρεις όπου η τιμή πέφτει και άλλο.

*το 1TB στην εικόνα το έχουμε ορίσει εμείς

nova

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.