Όπως είναι γνωστό η Cosmote έχει διακόψει οριστικά της extra SIM στα συμβόλαια με απεριόριστο internet δηλαδή στα Cosmote Gigamax Unlimited. Βέβαια, η έκδοση extra SIM συνεχίζει κανονικά να ισχύει στα προγράμματα ορισμένου χρόνου.

Τσαμάζ – Cosmote: Η μόνη αλλαγή στα συμβόλαια – Απογοητευμένος από την αγορά

Η Cosmote προωθεί πλέον την υπηρεσία Cosmote Multisim για τα προγράμματα Cosmote Gigamax με κόστος όμως 25 ευρώ. Φυσικά, η πρόταση αυτή της Cosmote είναι πολύ πιο ακριβή σε σχέση με τότε που είχαμε τις extra SIM με τα 5 ευρώ.

Η COSMOTE MULTISIM είναι μία πρόσθετη υπηρεσία, που προσφέρει την δυνατότητα να χρησιμοποιείς το νούμερο σου (κύρια σύνδεση) σε περισσότερες από μία συσκευές (μέσω των SIM καρτών που προσφέρονται) στις δευτερεύουσες συνδέσεις.

Η υπηρεσία COSMOTE MULTISIM, μπορεί να ενεργοποιηθεί σε όλα τα Προγράμματα Συμβολαίου (Οικιακά και Εταιρικά) με ενσωματωμένο όγκο δεδομένων. Δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί σε συνδέσεις Καρτοκινητής/Καρτοσυμβολαίου/Cost Control.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξεφτιλες. Δεν ντρέπονται ; Να μας πιούνε το αίμα. Άκου 25.. και 5 πολλά ήταν . Ειδικά εάν την θες για να συνδέσεις ρολόι. Και όσο για το τραγικό του ότι δεν μπορείς να το έχεις σε καρτοκινητο ενώ σε υποχρεώνουν να βάζεις κάρτα για να μην σου φάνε τα λεφτά κάθε 3 μήνες.. .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.