Η Cosmote πριν από μερικούς μήνες ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουργιο δορυφορικό internet το οποίο προσφέρει απεριόριστο internet όπως λέει και η ονομασία του μέσω δορυφόρου. Ωστόσο είναι πολύ σημαντικό, γιατί για πρώτη φορά στην Ελλάδα έχουμε από Ελληνική εταιρεία απεριόριστο internet μέσω δορυφόρου.

Ο λόγος για δυο προγράμματα, το Cosmote Satellite Internet 25 Mbps Unlimited που προσφέρει ταχύτητα download ως 25Mbps και ταχύτητα upload ως 6Mbps στα  44.90 ευρώ το μήνα, ενώ το πρόγραμμα Cosmote Satellite Internet 50 Mbps Unlimited με ταχύτητες 50/6Mbps στα 55.90 το μήνα.

Πάρε 10 ευρώ με μια εγγραφή στο Payzy

Σε περίπτωση συμφόρησης του δορυφορικού δικτύου, οι πελάτες των προγραμμάτων COSMOTE Satellite Internet 50 Unlimited και COSMOTE Satellite Internet 25 Unlimited που έχουν υπερβεί τα 60GB και 15GB αντίστοιχα τον αντίστοιχο μήνα, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν μείωση της ταχύτητας της σύνδεσής τους για το χρονικό διάστημα που διαρκεί η συμφόρηση του δορυφορικού δικτύου.

Η ενδεχόμενη μειωμένη ταχύτητα σύνδεσης είναι απαραίτητη για τεχνικούς λόγους, προκειμένου να μην επηρεάζεται η λειτουργία της υπηρεσίας στο σύνολο των πελατών, δεδομένης της ιδιαίτερης φύσης του δορυφορικού δικτύου. Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα η ελάχιστη ταχύτητα της σύνδεσης στο internet διαμορφώνεται σε 42,3Mbps download/4Mbps upload για το πρόγραμμα COSMOTE Satellite Internet 50 Unlimited και σε 18,6Mbps download/4Mbps upload για το πρόγραμμα COSMOTE Satellite Internet 25 Unlimited.

Απεριόριστα data στο Cosmote What’s Up κάθε μήνα!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πλάκα μας κάνουν. Π-ΟΤΕ ξανά… Starlink με 40 ευρώ το μήνα και ταχυτητας 250mbps και καρτουλα VoIP 20 ευρώ και αντε γεια στους εγχώριους ληστές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.