Χρειάστηκε πρόσφατα να μεταβούμε σε κατάστημα Cosmote για να προβούμε στην επανέκδοση κάποιων καρτών SIM 2 συγκεκριμένα και συγκεκριμένα extra SIM στα προγράμματα Cosmote Gigamax Unlimited.

Cosmote What’s UP: Δίνει δωρεάν Cosmote TV με ενεργοποίηση πακέτου

Με έκπληξή μας διαπιστώσαμε ότι το κόστος έχει φθάσει πλέον στα 8 ευρώ, 7.90 ευρώ για την ακρίβεια από την τελευταία φορά που χρειάστηκε να προβούμε σε αντικατάσταση λόγω φθοράς πριν από πολλά χρόνια. Δεν γνωρίζουμε πότε ανέβηκε τόσο πολύ το κόστος, πληρώσαμε δηλαδή 15.80 για δυο κάρτες SIM.

Στα πλαίσια υπενθύμισης, φυλάξτε σαν τα μάτια σας τις extra SIM στα εν λόγω προγράμματα. Από 22/7 ανεβαίνουν στα 5 ευρώ και συνεχίζουν να περιλαμβάνουν απεριόριστα GB, ενώ για νέα συμβόλαια το κόστος είναι 25 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Το κόστος ανέβηκε στα 25€ γιατί ο ελληνούτσος έπαιρνε τη κάρτα 5€ και τη νοίκιαζε 10€.
  Δε τους χάλασε τώρα.

  Πέραν αυτού, το καρτέλ είναι εδώ ενωμένο δυνατό.
  Για παράδειγμα, η μετατροπή της SIM σε eSIM στη βονταφον κοστίζει 10€. Δηλαδή για τον αέρα. Γιατί κάτι δε φυσική μορφή δε παίρνεις.

  • Δηλαδή είμαστε ντροπή της κοινωνίας??
   Αι παράτα μας , με θες να πληρώνουμε 25€

 2. Ακριβώς όπως τα λέει ο προηγούμενος!
  Για αυτό και σε λίγο καιρό που θα μπορούμε πλέον όλοι να παίρνουμε κάρτες από οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης θα φάνε αυτό που τους αξίζει τα 3 καρτέλ της τηλεφωνίας εδώ ….έτσι τους αξίζει!

 3. Η αντικατάσταση της κάρτας sim στην Cosmote πάντα 7.9 ήταν για την κανονική (σίγουρα από τον covid και μετά) και 5 για την esim. Δεν έχει καμία σχέση το τι πρόγραμμα είναι πάνω στην sim. Τώρα τα 25€ για νέες extra sim (που στην πραγματικότητα δεν είναι extra, αλλά multisim) είναι άλλη ιστορία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.