Απεριόριστα data με €11,90/μήνα, για όλο το καλοκαίρι, προσφέρει η COSMOTE σε όλους τους πελάτες συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και COSMOTE Neo, για να μπορούν να είναι online, να εργάζονται από παντού, να ψυχαγωγούνται και να μοιράζονται αγαπημένες στιγμές με τους φίλους τους. Όπου κι αν βρίσκονται, χωρίς περιορισμούς, αξιοποιώντας το γρηγορότερο δίκτυο κινητής της χώρας.

Οι παραπάνω συνδρομητές COSMOTE -οικιακοί και εταιρικοί- μπορούν να ενεργοποιήσουν την καλοκαιρινή προσφορά οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν, έως και τις 31 Αυγούστου και να έχουν πρόσβαση σε απεριόριστα data στις ταχύτητες των δικτύων COSMOTE 4G και COSMOTE 5G[1], για 30 ημέρες από τη στιγμή της ενεργοποίησης του πακέτου.

Και οι πελάτες καρτοκινητής, όμως, (WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, Frog) μπορούν αυτό το καλοκαίρι να απολαύσουν ξέγνοιαστο σερφάρισμα στο internet και streaming χωρίς διακοπές, αξιοποιώντας την προσφορά της Cosmote των 100GB/μήνα με 13,50€, που ισχύει επίσης μέχρι και τις 31 Αυγούστου.

Η ενεργοποίηση των παραπάνω προσφορών γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσα από τα apps COSMOTE και WHAT’S UP αντίστοιχα.

COSMOTE: Κορυφαία εμπειρία Mobile Internet στο γρηγορότερο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα

Η COSMOTE συνεχίζει να απελευθερώνει την εμπειρία του Internet στο κινητό, προσφέροντας σε όλους τους πελάτες της κορυφαίες ταχύτητες, υψηλή ποιότητα και συνδεσιμότητα. Το δίκτυο 4G της COSMOTE καλύπτει ήδη το 99% του πληθυσμού της χώρας, ενώ το COSMOTE 5G έχει ξεπεράσει το 90% σε πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη[2] με ταχύτητες πάνω από 1 Gbps σε συγκεκριμένες περιοχές. Σημειώνεται ότι το 2023 το δίκτυο COSMOTE διακρίθηκε για 7η συνεχή χρονιά ως το γρηγορότερο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα από την Ookla®[3] την πρώτη εταιρεία παγκοσμίως για μετρήσεις internet, ενώ αντίστοιχα έλαβε την πιστοποίηση «Best in Test» για 9η συνεχή φορά, για τις υπηρεσίες Mobile Internet και φωνής, από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων umlaut.

[1] Αφορά σε χρήση 5G συσκευής πιστοποιημένης στο δίκτυο COSMOTE.

[2] Η πληθυσμιακή κάλυψη αφορά σε Κάλυψη Εξωτερικών Χώρων (Outdoor Population Coverage).

[3] Βασισμένο σε ανάλυση της Ookla® των Speedtest Intelligence® δεδομένων για το 1ο και 2ο εξάμηνο 2023. Τα εμπορικά σήματα της Ookla χρησιμοποιούνται με άδεια χρήσης και ανατυπώνονται με άδεια.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. What’s up 100gb 13.50 ευρώ; Χαχα… Εντάξει η κοροϊδία πάει “σύννεφο”… Καταλαβαίνω βέβαια ότι το συμφέρον τους είναι στα άχρηστα συμβόλαια τους… Τέλος πάντων… Τι να κάνουμε… 100gb εμένα μου φθάνουν και περισσεύουν αλλά κάποιοι θα ήθελαν τα απεριόριστα σίγουρα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.