Το Nothing Phone (1) κυκλοφόρησε πέρυσι και σύμφωνα με όσα έχουν αναφέρει επίσημες πηγές θα αργήσουμε λίγο να δούμε τον διάδοχο του. Αυτό όμως δεν σταματά τους tipster και τους δημιουργούς concept από το να φαντάζονται και να αναφέρουν ή παρουσιάζουν το όραμα τους για το Nothing Phone (2).

Ακολουθούμε τον Carl Pei στο Twitter και αυτό αποφέρει συχνά καρπούς, διότι ο CEO της Nothing είναι αρκετά δραστήριος. Πρόσφατα, ένας δημιουργός concept δημοσίευσε ένα concept που δείχνει πώς φαντάζεται ότι θα είναι το επόμενο smartphone της εταιρείας του Pei. Εμείς, δεν ήμασταν σε θέση να δούμε το concept, αλλά ο Pei ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και μας αποκάλυψε το βίντεο.

Το concept θυμίζει πάρα πολύ το Nothing Phone (1), ωστόσο έχει κάποιες σημαντικές διαφορές. Αρχικά, ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία στο design. Έπειτα, έχει τρεις κάμερες, αλλά όχι ακριβώς σε διάταξη iPhone. Τέλος, γύρω από τις κάμερες έχει ένα επιπλέον LED strip.

Ο Carl Pei σχολίασε το concept του Nothing Phone (2) και είπε ότι ο creator έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Επιπλέον, συμπλήρωσε ότι ένα τέτοιο concept δυσκολεύει τη δουλειά τους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.