Δεν έχουν δημιουργηθεί όλα τα smartphones με τον ίδιο τρόπο όσον αφορά την λήψη σήμερα και η αλήθεια είναι ότι μερικά παρουσιάζουν πολύ κακή λήψη. Η ρυθμιστική αρχή της Ιρλανδίας, ComReg πρόσφατα δημοσίευσε μια λίστα που παρουσιάζει τα καλύτερα αλλά και τα χειρότερα smartphones όσον αφορά την λήψη σήματος.

Η λίστα, εστιάζει σε μερικά από τα πιο δημοφιλή smartphones που χρησιμοποιούνται στη χώρα εκείνη, δηλαδή smartphones της Apple, Samsung, Huawei, Nokia, αλλά ακόμη και από μικρότερα brands όπως είναι η Xiaomi και η OnePlus. 32 συσκευές περιλαμβάνει συνολικά η λίστα.

Όλες οι δοκιμές της ρυθμιστικής αρχής έγιναν με το τηλέφωνο στο αριστερό χέρι. Η Comreg δημοσίευσε δεδομένα και από δεξί χέρι αλλά τα νούμερα είναι σχεδόν τα ίδια. Οι δοκιμές διεξήχθησαν για τον απλό λόγο ότι πολλοί χρήστες στη χώρα παραπονούνταν για χαμηλή λήψη σήματος. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι οι εξαιρετικά κακές επιδόσεις στις OnePlus συσκευές. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δοκιμές έγιναν στην GSM900, καθώς το 2G χρησιμοποιείται από πολλούς χρήστες στην Ιρλανδία. Οι περισσότερες κλήσεις γίνονται μέσω δικτύου 2G στην Ιρλανδία, καθώς είναι ο τύπος με την περισσότερη κάλυψη.

Με πληροφορίες από comreg.ie

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.