Το Geekbuying κάνει ποδαρικό στον πρώτο μήνα του χρόνου με μια πραγματικά δυνατή προωθητική ενέργεια σε όλα τα προϊόντα της Chuwi. Το γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρει σε όλους κουπόνια των 5, 10 και 15$ ανάλογα το μέγεθος της αγοράς που θα πραγματοποιήσουμε.

Επιπλέον, με κάθε αγορά ενός tablet της σειράς Chuwi HI10, το κατάστημα δίνει δώρο είτε μια μαγνητική βάση-πληκτρολόγιο, είτε μια 64GB microSD κάρτα EVO+ της Samsung, είτε ένα προστατευτικό κάλυμμα.

Το Chuwi January Sale θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ της 17ης Ιανουαρίου, ωστόσο θα πρέπει να τονίσουμε πως τα δώρα που δίνονται είναι μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Αν λοιπόν σκοπεύατε να αγοράσετε ένα από τα υβριδικά Laptops/Tablets της Chuwi, αξιοποιήστε την εν λόγω προσφορά το συντομότερο.

Η Chuwi έχει χτίσει ένα αρκετά δυνατό όνομα στον χώρο των tablets, ενώ τους τελευταίους μήνες έχει δείξει ενδιαφέρον και στα Laptops, με την σειρά LapBook.

Το πιο πρόσφατο μοντέλο της σειράς LapBook, έχει FullHD οθόνη στις 14,1 ίντσες και ενσωματώνει τον 7ης γενιάς Intel Apollo Lake N3450 στα 2,2GHz, με 4GB RAM και 64GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Φυσικά, τρέχει Windows 10 όπως και τα περισσότερα tablets της εταιρείας.

Τα προϊόντα του Chuwi January Sale θα τα βρείτε εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.