Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, έχουμε δει τη συνήθη σταθερή ροή leaks που σχετίζονται με την επερχόμενη σειρά τηλεφώνων Pixel της Google, που θα είναι γνωστή ως οικογένεια Google Pixel 8. Τώρα, διέρρευσε ένα διαφημιστικό βίντεο σχετικά με το Pixel 8 Pro και το νέο Audio Magic Eraser.

Στο βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, βλέπουμε skateboarders να χρησιμοποιούν τη νέα λειτουργία του Pixel 8 Pro που ονομάζεται “Audio Magic Eraser”. Όπως θα περίμενε κανείς, η λειτουργία χρησιμοποιεί την εξυπνάδα της AI για να αφαιρεί τον περιττό ήχο από βίντεο.

Στο τέλος του κλιπ, βλέπουμε το ίδιο το Google Pixel 8 Pro. Το τηλέφωνο είναι σε μια νέα μπλε απόχρωση που φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα.

Η διαφήμιση αναφέρει διαρκώς το “Google Pixel 8”, αλλά βλέπουμε μόνο το Pro μοντέλο. Αυτό υποδηλώνει ότι και το βασικό Pixel 8 θα μπορούσε να υποστηρίζει τη λειτουργία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.