Η Apple υπογράμμισε την ικανότητα του Vision Pro να βοηθά τον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης, παρουσιάζοντας ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών που είναι πλέον διαθέσιμες στο visionOS App Store.

Ο τεχνολογικός κολοσσός εξήγησε πώς οι καθηλωτικές εφαρμογές που συνδυάζουν το ψηφιακό περιεχόμενο με τον φυσικό κόσμο μπορούν να μεταμορφώσουν τον τρόπο με τον οποίο οι επαγγελματίες της ιατρικής εκπαιδεύονται, σχεδιάζουν χειρουργικές επεμβάσεις και συμμετέχουν στη φροντίδα των ασθενών τόσο σε κλινικές εγκαταστάσεις, όσο και στο σπίτι.

Για παράδειγμα, η εφαρμογή myMako αξιοποιεί τις τρισδιάστατες δυνατότητες του Apple Vision Pro για τη βελτίωση του χειρουργικού σχεδιασμού, παρέχοντας στους χειρουργούς διαισθητική και δυναμική πρόσβαση σε χειρουργικά σχέδια και πληροφορίες.

Από την άλλη πλευρά, η CyranoHealth χρησιμοποιεί τη χωρική υπολογιστική για να προσφέρει ολοκληρωμένη, καθηλωτική εκπαίδευση στον ιατρικό εξοπλισμό, με στόχο την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και τη μείωση του άγχους των εργαζομένων στην πρώτη γραμμή της υγειονομικής περίθαλψης.

Η εφαρμογή Cinematic Reality της Siemens Healthineers, για το Apple Vision Pro, δημιουργεί καθηλωτικά, διαδραστικά ολογράμματα της ανθρώπινης ανατομίας, βελτιώνοντας την ιατρική εκπαίδευση και τις διαβουλεύσεις με τους ασθενείς.

Η Epic Systems επαναπροσδιορίζει τη διαχείριση του φακέλου ασθενούς με το Epic Spatial Computing Concept, επιτρέποντας στους επαγγελματίες υγείας να αλληλεπιδρούν με τα δεδομένα των ασθενών χρησιμοποιώντας διαισθητικές χειρονομίες και χωρική υπολογιστική.

Εντωμεταξύ, το Xaia του Cedars-Sinai, για το Apple Vision Pro, προσφέρει μια μοναδική προσέγγιση στην υποστήριξη της ψυχικής υγείας, παρέχοντας θεραπεία με τεχνητή νοημοσύνη, με συνομιλίες σε προσαρμόσιμα, ηρεμιστικά περιβάλλοντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.