Τα leaks για τα Samsung Galaxy S23 πληθαίνουν και αυτό είναι αναμενόμενο, με δεδομένο ότι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση των συσκευών. Πέρα από τα βασικά και αναμενόμενα, leaker αναφέρουν ότι τα τηλέφωνα θα διαφέρουν ελάχιστα από τους προκατόχους τους και νεότερες πληροφορίες δείχνουν ότι θα οι αλλαγές θα είναι προς το χειρότερο.

Η βασική πηγή των πληροφοριών για τα Galaxy S23 είναι ο γνωστός και έγκυρος leaker Ice Universe και σε πρόσφατο tweet του δημοσίευσε μία εικόνα που συγκρίνει το βασικό μοντέλο της επερχόμενης σειράς smartphones με τον προκάτοχο του. Στην εικόνα μπορούμε να δούμε τις διαστάσεις των δύο συσκευών και τα δεδομένα δεν είναι θετικά, τουλάχιστον με βάση τη πορεία που ακολουθούν τα σύγχρονα smartphones.

Το Samsung Galaxy S22 είναι 146.0 x 70.6 x 7.6 χιλιοστά και το Samsung Galaxy S23 θα είναι 146.3 x 70.3 x 7.6 χιλιοστά. Όπως παρατηρούμε, το επερχόμενο smartphone θα είναι κατά 0.3 χιλιοστά πλατύτερο και ψηλότερο, μικρή διαφορά. Όμως, η αύξηση αυτή μεταφράζεται και σε αύξηση του πάχους των bezels τα οποία θα είναι κατά 0.15 χιλιοστά παχύτερα σε όλη την περίμετρο της οθόνης.

Ο leaker αναφέρει ότι δεν γνωρίζει γιατί ο νοτιοκορεάτικος τεχνολογικός κολοσσός θα έκανε κάτι τέτοιο και σημειώνει – πολύ σωστά – ότι η μείωση ή η διατήρηση του πάχους των bezels θα ήταν λογικά, αλλά η αύξηση τους δεν βγάζει νόημα και μειώνει την αισθητική της συσκευής. Όλοι προσπαθούν να μειώσουν τα bezels και ξαφνικά η Samsung τα αυξάνει και μάλιστα στη flagship σειρά της;

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν έχει να κάνει με την αντοχή των κινητών ευπρόσδεκτη η αλλαγή. Αν δεν σου πουν τίποτα δε θα καταλάβεις κάτι άλλωστε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.