Ο CEO της Apple, Tim Cook δεν είναι ένα δημόσιο πρόσωπο που ακούει συχνά επευφημίες για τη δουλειά που κάνει. Αντίθετα για ότι κακό συμβαίνει στην εταιρεία, είναι αυτός που πάντα αναλαμβάνει την ευθύνη.

Σήμερα λοιπόν ένας από τους πρώην CEO της Apple, o John Sculley, ο οποίος διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος το 1985, βγήκε δημόσια και παραδέχθηκε πως ο Cook κάνει φοβερή δουλεία στο τρόπο που διαχειρίζεται την εταιρεία.

john-sculley-jobs-cook

Είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος πέρα από τον Cook  που ξέρει πως είναι να αναπληρώνεις το κενό που αφήνει πίσω του ο Steve Jobs. Φυσικά ο Jobs του 1985 δεν είναι ο ίδιος με τον Jobs της μετέπειτα εποχής, αλλά αυτό έχει λίγη σημασία.

Πριν μια εβδομάδα ο ιδρυτής της Atari, Nolan Bushnell, είχε πει πως ο Tim Cook δεν μοιάζει καθόλου με τον προκάτοχό του και πως ο μόνος που θα μπορούσε να τον φθάσει είναι ο Wozniak.

Ο Sculley παραδέχθηκε λοιπόν, πως σε σχέση με τον ανταγωνισμό, η πτώση της μετοχής της Apple, είναι απόλυτα λογική και πως ο Cook πρέπει να κρατήσει το ίδιο μοτίβο για να συνεχίσει η Apple να έχει επιτυχημένη πορεία.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.