Τα περιστατικά με Galaxy Note 7 που παίρνουν φωτιά όλο και αυξάνονται και σήμερα έχουμε μάλλον την μεγαλύτερη καταστροφή που προκλήθηκε από την συσκευή. Το περιστατικό σύμφωνα με το WMBF News, έλαβε χώρα στην Νότια Καλιφόρνια, με το σπίτι του κ Hartzog να παίρνει φωτιά, με τον ιδιοκτήτη να κατηγορεί το Galaxy Note 7 που είχε βάλει στην φόρτιση. Τα νέα έρχονται λίγο μετά την ανακοίνωση της FAA πως θα απαγορεύει τα Galaxy Note 7 σε αμερικάνικα αεροπλάνα.

Οι ερευνητές που έλεγξαν τον χώρο, είπαν πως η φωτιά ξεκίνησε δίπλα σε μια πρίζα, που σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη ήταν το σημείο που φόρτιζε το Galaxy Note 7 του. Ο χρήστης άφησε το κινητό να φορτίσει μέχρι να πάει να πάρει τις κόρες του και όταν γύρισε είδε το σπίτι του να φλέγεται.

Note 7 on fire

Η έρευνα συνεχίζεται, οπότε δεν είμαστε σίγουροι αν έφταιγε το Galaxy Note 7 για την φωτιά, όμως οι μόνες συσκευές που ήταν ανοιχτές και στο ρεύμα ήταν το κινητό και ένας αεροσυμπιεστής. O κ. Hartzog και οι κόρες του μένους σε ξενοδοχείο μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Μιας και οι πρώτοι Έλληνες που το είχαν προ-παραγγείλει έχουν την συσκευή στα χέρια τους, τους συμβουλεύουμε να επιστρέψουν αμέσως την συσκευή στην Samsung για να γίνει αλλαγή με μια που δεν θα έχει πρόβλημα. Αν έχετε κάποιον γνωστό που έχει την συσκευή ενημερώστε τον, καθώς όλα δείχνουν πως κρατάει στα χέρια του μια ωρολογιακή βόμβα. Ήδη η Samsung Hellas έχει αποσύρει τις συσκευές από τα καταστήματα στην χώρα μας, πράγμα που σημαίνει πως είναι οι παρτίδες με τις προβληματικές μπαταρίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.