Νωρίτερα σήμερα, είδαμε μια διαρροή από τον @evleaks, ενός render από το κάτω μέρος μιας BlackBerry συσκευής που έτρεχε Android Lollipop. Αυτό το render όμως, έμοιαζε σχεδιαστικά με το BlackBerry Passport, ενώ οι φήμες που είχαν εμφανιστεί τους τελευταίους μήνες, έλεγαν πως η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον δύο Android κινητά, ένα με slider και ένα που θα έμοιαζε με το BlackBerry Z3. Τώρα λοιπόν ο @evleaks, ανέβασε ακόμη ένα render που είναι πιο κοντά σε αυτό που έλεγαν οι φήμες.

blackberry-venice-render

Το παραπάνω render είναι του BlackBerry Venice, το οποίο είναι το επερχόμενο high end Android κινητό που αναμένoυμε φέτος από την BlackBerry. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα πράγματα σχετικά με αυτό τo render είναι το γεγονός ότι η συσκευή έχει περασμένα Google Apps. Αυτό σημαίνει ότι η BlackBerry συνεργάστηκε με την Google και η συσκευή έχει περάσει από το Compatibility Test Suite της Google, δηλαδή δεν θα τρέχει κάποια forked έκδοση του Android και θα περιέχει τα Google Services.

Το BlackBerry Venice φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο στις ΗΠΑ μέσω της AT&T. Η συσκευή φαίνεται αρκετά εντυπωσιακή, καθώς έχει κυρτή οθόνη και στις δύο πλευρές, ενώ φήμες λένε πως θα φοράει τον Snapdragon 808. Ελπίζουμε να την δούμε να φτάνει κάποια στιγμή και στα δικά μας μέρη, καθώς είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή και θα θέλαμε να την δοκιμάσουμε.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.