Τον τελευταίο καιρό, ακούγεται πως η BlackBerry ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει φέτος, τουλάχιστον δύο Android smartphones. Το ένα από αυτά, έχει κωδική ονομασία BlackBerry Venice και σύμφωνα με διάφορες φήμες θα είναι slider και θα έχει high end χαρακτηριστικά, όπως κυρτή οθόνη και QuadHD οθόνη, ενώ το άλλο, έχει κωδική ονομασία BlackBerry Prague και αναμένεται να μοιάζει με το low-end BlackBerry Z3.

BlackBerry-Android-QWERTY-01Σήμερα λοιπόν, ο @evleaks επέστρεψε για ακόμη μια φορά, δημοσιεύοντας στο Twitter του ένα render, από το κάτω μέρος ενός smartphone που τρέχει Android, όμως σχεδιαστικά η συσκευή μοιάζει με το BlackBerry Passport και δεν είναι ούτε slider, αλλά ούτε μοιάζει και με το BlackBerry Z3, όπως λένε τόσο καιρό οι φήμες.

Τα software buttons, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στην οθόνη του κινητού, δείχνουν ότι αυτό το BlackBerry τρέχει Android Lollipop. Δυστυχώς, προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να γνωρίζουμε σχετικά με τη συσκευή.

Τον περασμένο μήνα, ο CEO της BlackBerry, John Chen, είχε πει πως θα τα κατασκευάσει ένα Android smartphone μόνο εάν έβρισκε ένα τρόπο να το κάνει ασφαλές. Βλέποντας όλες τις τελευταίες φήμες και τώρα αυτό το νέο render, είμαστε διατεθειμένοι να πιστέψουμε ότι η BlackBerry κατάφερε να κάνει το Android τόσο ασφαλή όσο ήθελε. Υποθέτουμε λοιπόν πως η εταιρεία σύντομα θα ανακοινώσει κάτι για όλα αυτά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.