Όλοι γνωρίζουμε πως τα τελευταία χρόνια η BlackBerry κάνει τεράστιες προσπάθειες για να μείνει στην αγορά, αν και ακούγονται διάφορες αναφορές για την εξαγορά της κατά καιρούς. Η BlackBerry όμως δεν το βάζει κάτω και δεν είναι σε διάθεση για εξαγορές. Αντ ‘αυτού, φαίνεται πως θα συνεργαστεί με τη Samsung, για την ανάπτυξη ενός Android smartphone με ενσωματωμένες τις υπηρεσίες της. Αυτό είναι σύμφωνο με τις πρόσφατες φήμες που ήθελαν την εταιρεία να κυκλοφορήσει ένα Android κινητό.

Αν αυτό αληθεύει, αυτή δεν θα είναι η πρώτη συνεργασία μεταξύ BlackBerry και Samsung. Και οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν στενά για την κυκλοφορία του BlackBerry Messenger για το Android, ενώ η τελευταία σουίτα ασφαλείας για τα Galaxy smartphones, είναι βασισμένη τόσο στο KNOX της Samsung όσο και στο BES 12 cross-platform ΕΜΜ της BlackBerry.

blackberry-knox-bes12-emm

Θα πρέπει ωστόσο να είμαστε επιφυλακτικοί με όλα τα παραπάνω, καθώς είναι μόνο φήμες, που προέρχονται από τον Eldar Murtazin, που κάποτε ήταν καλός στο να διαρρέει προϊόντα της Nokia, αλλά τον τελευταίο καιρό έχει κάνει λάθος αρκετές φορές.

Πηγή | Via

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ