Όλοι γνωρίζουμε τα BlackBerry καθώς και το λειτουργικό που τα καταξίωσε στους business χρήστες κυρίως, λόγω της σταθερότητάς και της ασφάλειάς του. Ωστόσο, οι εποχές αλλάζουν. Η εταιρεία πλέον αγωνίζεται πολύ σκληρά μήπως και κρατήσει το μικρό μερίδιο αγοράς που κατέχει, μα οι καταστάσεις είναι δύσκολες και οι αντίπαλοι πολύ ισχυροί. Φαίνεται πως πλέον η BlackBerry πάτησε το κουμπί πανικού και πλέον οι φήμες λένε ότι  θα δούμε σύντομα μια συσκευή BlackBerry να τρέχει το Android OS.

blackberry-android 2

Το Reuters έχει μιλήσει με τέσσερις διαφορετικές πηγές που ισχυρίζονται ότι θα υπάρξει μια συσκευή Android από την εταιρεία, δύο από τις πηγές πιστεύουν ότι είναι μια συσκευή slider που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Άλλωστε, η BlackBerry στην πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση του BlackBerry OS είχε πειραματιστεί με τη δυνατότητα να κατεβάζει Android εφαρμογές από το Amazon App Store. Αναμένεται η πρώτη Android συσκευή να έχει φυσικά οθόνη αφής και ένα φυσικό πληκτρολόγιο κάτω για να ληφθεί μέριμνα για όλα τα γούστα. Ίσως ακολουθήσει την τακτική της Nokia πίσω στο 2014. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν η BlackBerry προχωρήσει τελικά με την υιοθέτηση του νέου λειτουργικού συστήματος παρουσιάζοντας μια διαφορετική σειρά προϊόντων.

Αναμένουμε τις εξελίξεις..

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.