Η BlackBerry κυκλοφόρησε επίσημα το Passport Silver Edition νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και όπως ήταν αναμενόμενο, τρέχει το λειτουργικό της εταιρείας, το BlackBerry OS 10. Τους τελευταίους μήνες έχουμε ακούσει αρκετές φήμες να λένε πως η BlackBerry σκοπεύει να κυκλοφορήσει smartphones με λειτουργικό Android και η πρώτη συσκευή αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2015.

Τώρα, μια σειρά από φωτογραφίες και ένα σύντομο βίντεο εμφανίστηκαν και δείχνουν το νέο BlackBerry Passport Silver Edition να τρέχει Android Lollipop αντί για το BlackBerry OS 10. Οι εικόνες είναι σε υψηλή ανάλυση σε αντίθεση με το θολό βίντεο που είναι μόλις στα 144 πίξελ και η συσκευή φαίνεται να έχει εφαρμογές της Google, όπως τον Chrome, το Gmail, το Drive, το Google+, το Photos και φυσικά το Play Store.

Το περασμένο μήνα, ο @evleaks είχε δημοσιεύσει ένα render ενός smartphone που έμοιαζε με το BlackBerry Passport και έτρεχε Android, ωστόσο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι όλα αυτά είναι αλήθεια.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.